Ανανεωση στο πρατηριο της Ποτοποιιας – Οινοποιιας Θρακης

Ανακαινίσθηκε πλήρως

Ανακαινίσθηκε πλήρως το πρατήριο της Ποτοποιίας-Οινοποιίας Θράκης, επί της οδού Ορφέως 51.

Η ανακαίνιση του πρατηρίου έρχεται σε συνέχεια των ανάλογων εργασιών που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις που διατηρεί η εταιρεία στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

Όπως εξήγησε σε ανάρτησή του ο interior designer, κ. Νίκος Νικάκης,  που ανέλαβε και σε αυτήν την περίπτωση το εγχείρημα «το μικρό ισόγειο των μόλις 28τ.μ., το οποίο δεσπόζει για χρόνια στο εμπορικό κέντρο της Κομοτηνής, αποτέλεσε τη μεγαλύτερη πρόκληση στο σχεδιασμό του χώρου με σκοπό τη μέγιστη αξιοποίησή του για την έκθεση της πληθώρας προϊόντων που διαθέτει η εταιρία.

Με τη δημιουργία ραφιέρων σε όλους τους περιμετρικούς τοίχους και την κατασκευή αμφίπλευρων εκθετηρίων μπροστά από τις βιτρίνες πετύχαμε την καλύτερη εκμετάλλευση κάθε πλευράς του χώρου και οι λιτές γραμμές του βιομηχανικού design που εφαρμόστηκε σε συνδυασμό με την καθαρότητα του λευκού χρώματος και του φυσικού ξύλου αποτέλεσαν τον τέλειο καμβά για την προβολή των δεκάδων ετικετών της θρακιώτικης Ποτοποιίας αλλά των συνεργατών της. Στην εξωτερική όψη οι επιφάνειες επενδύθηκαν με πάνελ etalbond, η στιβαρότητα του οποίου ενίσχυσε τον βιομηχανικό χαρακτήρα του καταστήματος».

Φωτογραφίες: Photostar Komotini

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.