ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης (ΔΟΝΑ) του Δήμου Κομοτηνής με στόχο τη βελτίωση του βιολογικού επιπέδου των αθλουμένων, την καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα και αθλητικής συνείδησης, την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και την ψυχαγωγία, θα υλοποιήσει τα παρακάτω προγράμματα μαζικού αθλητισμού, σύμφωνα με την αριθμ. 11/2001 απόφασή του και με τη συνεργασία και την οικονομική στήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

1.ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

•Άσκηση στην παιδική ηλικία για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

•Άσκηση στην εφηβική ηλικία για παιδιά ηλικίας 12-18 ετών

•Άθληση και νέοι για άτομα ηλικίας, έως 30 ετών.

•Άσκηση ενηλίκων

•Άθληση και Γυναίκα

•Άσκηση στην προσχολική ηλικία

2.ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

•Άσκηση Παλιννοστούντων

•Άσκηση Τσιγγάνων

•Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Πλέον των παραπάνω θα υλοποιηθούν και προγράμματα ΑΣΚΗΣΗΣ και ΥΓΕΙΑΣ για ειδικούς πληθυσμούς και χρόνιες παθήσεις (διαβητικοί, καρδιοπαθείς, παχύσαρκοι προβλήματα οστεοπόρωσης και πόνους στη μέση) με τη συνεργασία του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ.

Όσοι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής ενδιαφέρονται να εργαστούν στα παραπάνω προγράμματα θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση μέχρι την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2001 στα γραφεία του ΔΟΝΑ (υπεύθυνος κ. Γ.Βασιλειάδης τηλ. 0531/70581-36783) κατά τις εργάσιμες ώρες.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από:

1.Επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου και ειδικότητας.

2.Αναγνώριση από το ΔΙΚΑΤΣΑ (για απόκτηση πτυχίου στην αλλοδαπή.

3.Φωτοτυπία επικυρωμένη (εμπρός και πίσω) της αστυνομικής ταυτότητας.

4.Πιστοποιητικά που θα αποδεικνύουν την κοινωνική κατάσταση των ενδιαφερομένων (για όσους έχουν ιδιαίτερους κοινωνικούς λόγους).

5.Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακών τίτλων, στη συμμετοχή σε εθνικές ομάδες κ.λ.π.

6.Βεβαίωση εργασίας σε προγράμματα προηγούμενων περιόδων, σε ποιο πρόγραμμα, σε ποιο Δήμο ή Κοινότητα ή άλλο φορέα και αν επιθυμούν να εργαστούν ξανά με τις ίδιες προϋποθέσεις.

7.Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα αναφέρεται ότι ο ενδιαφερόμενος-η είναι άνεργος-η (προσκόμιση κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ) και ότι υφίστανται όλες οι προϋποθέσεις για την πρόσληψή του στα παραπάνω προγράμματα.

Όσοι Π.Φ.Α. ενδιαφέρονται να απασχοληθούν στα προγράμματα ΑΣΚΗΣΗΣ και ΥΓΕΙΑΣ απαραίτητη είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εξειδίκευσης στα εν λόγω προγράμματα ή και βεβαίωση εμπειρίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Ο.Ν.Α.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΞΙΛΔΑΡΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.