Αλεξανδρουπολη: Πρωτη αφιξη αεροσκαφους τυπου τσαρτερ με Γαλλοεβραιους τουριστες

Περίπου 850 άτομα θα επισκεφτούν το μήνα Αύγουστο την περιοχή μας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Αυγούστου μετά από πολύ καιρό η πρώτη άφιξη αεροσκάφους τύπου τσάρτερ που μετέφερε στην Αλεξανδρούπολη Γαλλοεβραίους τουρίστες.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, συμμετέχοντας στην υποδοχή του αεροσκάφους και των επιβατών του και μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την πόλη μας, για την Αλεξανδρούπολη, για την ΠΕ Έβρου, για την Περιφέρεια μας. Επισκέπτες Γαλλοεβραίοι για άλλη μία χρονιά επισκέπτονται την Αλεξανδρούπολη. Περίπου 850 άτομα θα επισκεφτούν το μήνα Αύγουστο τις τουριστικές μονάδες, τα τουριστικά καταλύματα της περιοχής μας. Μία προσπάθεια για την οποία θα ήθελα να ευχαριστήσω στο σημείο αυτό τον Αερολιμενάρχη κο Ζαντανίδη όσο και όλες τις υπηρεσίες (Τελωνείο, Διεύθυνση Ανάπτυξης) οι οποίες συμβάλαν στο να υπάρχει στο αεροδρόμιο μας η δεξαμενή καυσίμων. Σε άλλες χρονιές που ερχόταν (εν. οι Γαλλοεβραίοι) είχαν υποστεί μια ταλαιπωρία οι άνθρωποι διότι ο ανεφοδιασμός γινόταν είτε στην Καβάλα, είτε στη Θεσσαλονίκη. Έτσι λοιπόν είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Αλεξανδρούπολη έχει τις δικές της δεξαμενές και έτσι μπορούν να ανεφοδιαστούν όλες οι πτήσεις τσάρτερ που την επισκέπτονται.

Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε στην φουλ σεζόν την τουριστική. Οι επιχειρήσεις είναι έτοιμες, για άλλη μια φορά ευχαριστούμε και τους ξενοδόχους και βλέπουμε ότι μετά από πολλά χρόνια ότι οι καρποί ανθίζουν στην πόλη μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την εταιρία του κου Μακρή που κάνει όλη αυτή τη διοργάνωση στην πόλη μας».

Στην υποδοχή ήταν παρών και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης και πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου, Απόστολος Παλακίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.