«Ακουστικα Κεντρα Κομοτηνης»: Η λυση στη βαρηκοια

Απλές, ποιοτικές και εξατομικευμένες λύσεις εδώ και 13 χρόνια με τη σφραγίδα της αλυσίδας καταστημάτων «Κασάπογλου» - Χουσεΐν Σενέρ, υπεύθυνος του καταστήματος «Ακουστικά κέντρα Κομοτηνής» «Χρησιμοποιούμε όλες τις νέες μεθόδους εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας αλλά και όλα τα νέα υπερσύγχρονα προϊόντα»

Μια πλούσια σε ήχους, ποιοτική και ικανοποιητική ζωή για όλους, είναι το βασικό όραμα της εταιρείας «Κασάπογλου Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος», η οποία από το 1987 προσφέρει καινοτόμες λύσεις που αυξάνουν τις δυνατότητες ποιοτικής ακοής των συνανθρώπων μας που παρουσιάζουν προβλήματα ακοής.
 
Με περισσότερα από 50 καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό τα Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος παρέχουν εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, για την υποβοήθηση της ακοής, μέσα από έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό και επιστήμονες που μελετούν κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνουν τις πιο κατάλληλες εφαρμογές ακουστικών βαρηκοΐας.
 
 Το στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας μάλιστα διαθέτει εξειδικευμένη γνώση στα προβλήματα ακοής, αλλά και στις επιπτώσεις στην ψυχολογία, την κοινωνικότητα, και την προφορική επικοινωνία του βαρήκοου συνανθρώπου μας, αναγάγοντας κάθε περίπτωση σε προσωπική τους υπόθεση.
 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής τους της λειτουργίας αποτελεί και ο κ. Χουσεΐν Σενέρ, ο υπεύθυνος του καταστήματος «Ακουστικά κέντρα Κομοτηνής», ο οποίος όντας και ο ίδιος παθών, εδώ και 13 χρόνια προσφέρει στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής την πιο ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημά τους, προτείνοντάς τους το κατάλληλο για την προσωπική τους περίπτωση ακουστικό. 

Ένας στους δέκα συμπολίτες μας αντιμετωπίζει πλέον προβλήματα ακοής

Σύμφωνα με τον ίδιο τα προβλήματα της ακοής δεν περιορίζονται σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες, όπως είναι η κυρίαρχη άποψη, αλλά πλέον σχεδόν ένας στους δέκα συμπολίτες μας αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής.
 
Τα Ακουστικά Κέντρα της αλυσίδας Κασάπογλου, χρησιμοποιούν όλες τις νέες μεθόδους εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας αλλά και όλα τα νέα υπερσύγχρονα προϊόντα που βελτιώνουν διαρκώς την ποιότητα ακοής και ζωής των παθόντων, δουλεύοντας μόνο με γνήσια, όπως επεσήμανε ο κ. Σενέρ, προϊόντα, όπως τα ReSound και Starkey.
 
Πρόκειται για προϊόντα που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που επιβάλλονται από την Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον και επικεντρώνουν στον πάσχοντα συνάνθρωπο προκειμένου να του προσφέρουν καινούριες ευκαιρίες για ενασχόληση, επικοινωνία και αλληλεπίδραση.  

Συνεχής η μετεκπαίδευση του στελεχικού δυναμικού


Η συνεχής και αδιάλειπτη μετεκπαίδευση του στελεχικού της δυναμικού πάνω στις τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες του κλάδου, μέσω διαδικτυακών πλέον σεμιναρίων, αλλά και ο συνεχής έλεγχος της λειτουργίας και της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών αποτελεί ένα από τα δυνατότερα χαρτιά της εταιρείας σύμφωνα με τον κ. Σενέρ. 

Δωρεάν «επίσκεψη κατ’ οίκον» και πλήρης η κάλυψη από τα ασφαλιστικά ταμεία

Πέραν αυτού μία από τις καινοτόμες δράσεις της εταιρείας αποτελεί και η δωρεάν υπηρεσία «επίσκεψη κατ’ οίκον» με στόχο τη σωστή εξυπηρέτηση όλων όσων χρήζουν υποστήριξης, με ένα απλό τηλεφώνημα και χωρίς καμία δέσμευση.
Όλα τα προϊόντα των Ακουστικών Κέντρων καλύπτονται από το σύνολο των ασφαλιστικών ταμείων της χώρας μας, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό αν σκεφτεί κανείς και το κόστος των γνήσιων και ποιοτικών ακουστικών βαρηκοΐας που ξεκινούν από 500 ευρώ.
 
Για μία πλούσια λοιπόν, και σε ήχους, ζωή αρκεί μία επίσκεψη στα «Ακουστικά Κέντρα Κομοτηνής».

Info:
«Ακουστικά Κέντρα Κομοτηνής»
Δνση : Θάσου 4 (έναντι HONDOS CENTER)
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 25310-20700
email : [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.