Αιτησεις για τις 19 θεσεις μονιμων στο ΑΣΕΠ

Στο ΦΕΚ 458/30-12-2009 (τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ) δημοσιεύεται η προκήρυξη 6Κ/2009 που αφορά την πρόσληψη με σειρά προτεραιότητας 19 πτυχιούχων ΑΕΙ- ΤΕΙ, αλλά και απόφοιτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διαφόρων ειδικοτήτων, στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού. Σύμφωνα με την προκήρυξη, στην Αρχή θα προσληφθούν πέντε πτυχιούχοι κλάδου ΠΕ διοικητικού- οικονομικού, ένας υπάλληλος ειδικότητας ΤΕ διοικητικού- λογιστικού, δύο πτυχιούχοι Πληροφορικής (software) ΤΕ και ένας hardware, πέντε απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ειδικότητας διοικητικού και πέντε χειριστές Η/Υ ΔΕ.

Οι υποψήφιοι για τις ειδικότητες ΠΕ διοικητικού- οικονομικού, ΤΕ διοικητικού- λογιστικού και ΔΕ διοικητικού θα πρέπει να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειῶένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών Διαδικτύου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1989. Τα έντυπα των αιτήσεων συμμετοχής διατίθενται από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας, καθώς και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010.

Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ ΡΟSΤ, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΣΕΠ Αίτηση για την Προκήρυξη: 6Κ/2009 Κατηγορία: ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Τ.Θ. 14308, Τ.Κ. 115 10 Αθήνα.

 

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.