Αιτησεις για θεσεις εκπαιδευτικων στα Καλλιτεχνικα Σχολεια

Αιτήσεις έως και τις 13 Σεπτεμβρίου θα μπορούν να υποβάλουν εκπαιδευτικοί στους τομείς του Θεάτρου και του Κινηματογράφου, αλλά και του Κλασικού και Σύγχρονου Χορού για την πρόσληψή τους στα Καλλιτεχνικά Σχολεία, για το σχολικό έτος 2010-2011.

 

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι ανήκουν στους κλάδους ΠΕ32 Θεατρικών Σπουδών και ΠΕ18.41 Δραματικής Τέχνης, οι οποίοι έχουν ήδη υποβάλει αίτηση για την ένταξή τους στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών. Με συμπληρωματική τους αίτηση θα δηλώνουν την πρόθεσή τους να προσληφθούν στα Καλλιτεχνικά Σχολεία.
Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν και αποστέλλουν ταχυδρομικώς ή με ταχυμεταφορά την αίτησή τους στη διεύθυνση: υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Διεύθυνση Συμβουλευτικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων, Τμήμα Δ΄ Αισθητικής Αγωγής γρ. 1.094, Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι Τ.Κ. 151 80.

 

Με την αίτηση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισυνάψουν:Συνοπτικό βιογραφικό σημείωμα. Επικυρωμένα αντίγραφα των πτυχίων, διπλωμάτων, τίτλων σπουδών ή μεταπτυχιακών τίτλων όλων των επιπέδων, τα οποία διαθέτουν.

 

Βεβαιώσεις διδακτικής εμπειρίας. Πλήρη φάκελο επαγγελματικών καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, ο οποίος θα περιλαμβάνει όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες για τις οποίες δεν κατατίθενται αποδεικτικά στοιχεία, όπως φωτοαντίγραφα από προγράμματα παραστάσεων κ.ά. δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

 

Βεβαιώσεις σεμιναρίων, συνεδρίων ή άλλων συναφών προς το αντικείμενό τους ιδιωτικών σπουδών.
Τίτλοι που δεν έχουν αποκτηθεί μέχρι και την ημερομηνία εκπνοής της προθεσμίας υποβολής της αίτησης του υποψηφίου δεν γίνονται δεκτοί. Επίσημες θεωρημένες από το υπουργείο Πολιτισμού βεβαιώσεις απονομής πτυχίου ή διπλώματος Ανωτέρων Σχολών Χορού, Κινηματογράφου- Τηλεόρασης γίνονται δεκτές, εφόσον σε αυτές αναγράφεται ο αριθμός της απόφασης του υπουργείου Πολιτισμού, βάσει της οποίας ο αιτών συμμετείχε στις διπλωματικές εξετάσεις.

 

Απλές βεβαιώσεις σπουδών από Ανώτερες Σχολές Χορού, Τηλεόρασης, της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, δεν λαμβάνονται υπόψη ούτε ως τίτλοι καλλιτεχνικών σπουδών, ούτε ως συνεκτιμώμενα προσόντα του υποψηφίου και δεν θα αξιολογούνται από την Επιτροπή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.