Αιτησεις για 473 μεταταξεις

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την κάλυψη συνολικά 473 κενών θέσεων μόνιμου προσωπικού, διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων, στον ΟΑΕΔ, τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας και το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (ΕΤΑΑ). Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι μόνιμοι υπάλληλοι υπουργείων ή άλλων δημοσίων υπηρεσιών ή ΝΠΔΔ και όσοι έχουν συμπληρώσει πενταετή υπηρεσία από τον διορισμό τους ή από προηγούμενη μετάταξη.

 

Για τις 318 θέσεις που προτίθεται να καλύψει με τη διαδικασία των μετατάξεων ο ΟΑΕΔ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Οκτωβρίου να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Διοικητικού, Τμήμα Προσωπικού, της Γενικής Διεύθυνσης Υποστήριξης της Διοίκησης του Οργανισμού: Εθνικής Αντιστάσεως 8, 174 56 Αλιμος.

 

Εως τις 30 Σεπτεμβρίου τρέχει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων για τις 89 θέσεις στο ΕΤΑΑ. Οι αιτήσεις κατατίθενται ή αποστέλλονται ταχυδρομικά στη Διεύθυνση Διοικητικού- Τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού: Μάρνη 22, 104 33 Αθήνα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.