Αιτημα για 35 μονιμους υπαλληλους μεσω ΑΣΕΠ απο την ΤτΕ

Αφορά ειδικότητες τεχνικών και διοικητικών

Πέραν του ειδικού επιστημονικού προσωπικού, η Τράπεζα της Ελλάδος επιθυμεί να προσλάβει μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ επιπλέον 35 μόνιμους υπαλλήλους, κυρίως τεχνικών ειδικοτήτων.
 
Πρόσφατα η τράπεζα υπέβαλε αίτημα στην Ανεξάρτητη Αρχή, στο οποίο διατυπώνεται η επιθυμία να προσλάβει εντός του καλοκαιριού με το σύστημα των αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια) 35 υπαλλήλους Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο νέος διαγωνισμός αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων υποψηφίων, καθώς πρόκειται για μόνιμες θέσεις εργασίας σε ειδικότητες που θα υπάρχει ζήτηση από τον δημόσιο τομέα εδώ και χρόνια, ούτε καν ως εποχικό προσωπικό. Οι υπάλληλοι διοικητικών καθηκόντων (απόφοιτοι ΤΕΙ) θα πρέπει να διαθέτουν απαραιτήτως άριστη γνώση μιας ξένης γλώσσας και γνώση χειρισμού Η/Υ. Όσο για τους τεχνικούς που θα στελεχώσουν το τμήμα που γίνεται η εκτύπωση λαχείων, τραπεζογραμματίων, αξιογράφων του ελληνικού Δημοσίου κ.λ.π., εκτός του απολυτηρίου Λυκείου θα απαιτείται προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι επιλεγούν θα απασχοληθούν με διετή σύμβαση εργασίας, που είναι δυνατόν να παραταθεί επί ένα ακόμη έτος.
 
Μετά τη λήξη της σύμβασης και εφόσον η υπηρεσία τους κριθεί ως ευδόκιμη, θα διοριστούν από την ημερομηνία έναρξης της σύμβασης εργασίας τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.