Αδ. Γεωργιαδης: Οι δικαιουχοι του ΕΣΠΑ στην ΑΜ-Θ θα παρουν τα χρηματα τους

Οι δηλώσεις των Άδωνι Γεωργιάδη και Πλάτωνα Μαρλαφέκα

«Τα χρήματα από τα ευρωπαϊκά προγράμματα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα απορροφηθούν και θα ξεκινήσει άμεσα η εκταμίευσή τους», σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη μετά το πέρας της σημερινής συνάντησής του με τους προέδρους των Επιμελητηρίων ΑΜ-Θ και του Προέδρου της ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού «Συναντηθήκαμε με την διοίκηση του ΕΦΕΠΑΕ και βρήκαμε άμεση λύση έτσι ώστε να εξασφαλιστεί πως τα χρήματα από τα ευρωπαϊκά προγράμματα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και θα απορροφηθούν και θα ξεκινήσει άμεσα η εκταμίευσή τους».

Πλάτωνας Μαρλαφέκας: «Το πρόβλημα της ΔΕΣΜ-ΟΣ να μην έχει αντίκτυπο στην αγορά και τους δικαιούχους των προγραμμάτων»

Από την πλευρά του, ο κ. Μαρλαφέκας τόνισε πως «ως διοίκηση του ΕΦΕΠΑΕ προχωράμε στην άμεση έναρξη λειτουργίας παραρτήματος στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έτσι ώστε να διαχειριστούμε το τρέχον ΕΣΠΑ προκειμένου το πρόβλημα που υπάρχει με την ΔΕΣΜ-ΟΣ (Διαχειριστική Έργων Στήριξης μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Οικονομική-Συμβουλευτική) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να μην έχει αντίκτυπο στην αγορά και τους δικαιούχους κι έτσι να πάρουν τα χρήματά τους και να ενταχθούν στα επόμενα προγράμματα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.