ACTION: Κλειστε τα ραντεβου σας στο γυμναστηριο σας

Η Γυμναστική είναι υγεία. Είναι τρόπος ζωής. Είναι ψυχαγωγία και όχι εξαναγκασμός. Το όμορφο σώμα είναι κάτι το επιθυμητό από όλους μας όμως με την ψυχολογική πίεση ποτέ δεν θα έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα. Εχουμε τόσο στρες στη ζωή μας που δεν μας χρειάζεται και ένα ακόμα.

Η Γυμναστική είναι διασκέδαση και διασκεδάζοντας πετυχαίνουμε να έχουμε και ένα υγιές σώμα. Γι’ αυτό και ο χώρος που γυμναζόμαστε θα πρέπει να προδιαθέτει τον αθλούμενο να διασκεδάσει. Να έρθει στο γυμναστήριο να βρει φίλους και να γυμναστεί μαζί τους.
Το γυμναστήριο είναι ένας χώρος όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να ψυχαγωγηθούν, γυμνάζοντας το σώμα τους. Τόπος συνάντησης φίλων και γνωστών.
Είναι φτιαγμένο για ανθρώπους που μετά το τέλος μιας δύσκολης ημέρας αποφάσισαν να ασχοληθούν λίγο με τον εαυτό τους. Είναι φτιαγμένο για ανθρώπους που δεν παραιτήθηκαν από την ζωή και δεν έχουν σκοπό να παραιτηθούν εύκολα. Για ανθρώπους ενεργητικούς και δυναμικούς που θέλουν να ζουν μέσα σε ένα σώμα που οποιαδήποτε στιγμή θα τους εξασφαλίζει ενέργεια και δύναμη για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους.

Οταν θα καταφέρουμε να δούμε τα γυμναστήρια σαν ψυχαγωγία, τότε θα γυμναζόμαστε με χαρά για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Από μελέτες που έχουν γίνει έχει αποδειχτεί ότι ένα από τα δύο άτομα που αρχίζουν ένα πρόγραμμα εξάσκησης θα σταματήσει μέσα σε 6 μήνες ή και λιγότερο. Το επιθυμητό όμως είναι η εξάσκηση να είναι τρόπος ζωής, κι όχι τελικά παροδική ενασχόληση. Για να το πετύχουμε λοιπόν αυτό θα πρέπει να μας διασκεδάζει και να το κάνουμε με κέφι κι όχι βαριεστημένα, επειδή “πρέπει” να γυμναστούμε αλλά επειδή μας ξεκουράζει και μας γεμίζει ευεξία.

Είναι ανεπίτρεπτο ένας άνθρωπος μετά τα 30 να μη γυμνάζεται, διότι κάθε χρόνο η φυσική του κατάσταση χειροτερεύει.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα:
– πρώτον, να κουράζεται πιο εύκολα στη δουλειά και να έχει κακή διάθεση και μετά το τέλος της. Κατά συνέπεια θα χρειάζεται περισσότερο χρόνο ξεκούρασης άρα θα του μένει και λιγότερος χρόνος για διασκέδαση και τους αγαπημένους του.
– δεύτερον, να μαραζώνει το σώμα μας με αποτέλεσμα να βλέπουμε μία κακή εικόνα στον καθρέφτη, πράγμα που δημιουργεί κακή ψυχολογία και κακή διάθεση.

Κάντε λοιπόν τα γυμναστήρια τόπο συνάντησης και διασκέδασης, κι αλλάξτε τρόπο ζωής!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.