Action

Πώς θα επιλέξετε το γυμναστήριο στο οποίο γυμνάζεστε;
Ένας από τους βασικότερους παράγοντες στην επιλογή του Γυμναστηρίου, είναι η αίσθηση ασφάλειας και οικειότητας που μας δημιουργεί ο συγκεκριμένος χώρος.

Σε κάθε Γυμναστήριο σημαντικό ρόλο παίζουν:
Η διαρρύθμιση του χώρου. Το να είναι δηλαδή άνετο και ευρύχωρο και οι αίθουσες μεγάλες.
Το πώς έχουν στηθεί τα όργανα στους χώρους.
Η επιλογή των χρωμάτων που επηρεάζει την ψυχολογική μας διάθεση.
Η λειτουργικότητα και η καλή κατάσταση των οργάνων εκγύμνασης.
Όλα αυτά είναι παράγοντες που θα πρέπει να τους δώσουμε ιδιαίτερη σημασία.
Επίσης, βασικός παράγοντας για την επιλογή μας είναι η περιοχή στην οποία βρίσκεται. Πόσο κοντά είναι στο σπίτι ή τη δουλειά μας, εάν έχει άνετο πάρκινγκ και εάν έχει εύκολη πρόσβαση εφόσον μένουμε μακριά.

Οι Γυμναστές

Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι από τους βασικότερους, όταν πρόκειται για την υγεία μας και τη σωματική μας ευεξία. Ένας καλός γυμναστής, είναι πολλές φορές το νούμερο ένα στην επιλογή μας και από τα πρώτα πράγματα που προσέχουμε σε έναν τέτοιο χώρο. Ας μην ξεχνάμε, ότι μ αυτόν τον άνθρωπο θα περνάμε σε καθημερινή σχεδόν βάση, δύο ώρες.
Έχει σημασία να είναι πρόσχαρος, επιστημονικά καταρτισμένος, και με καλή διάθεση απέναντί μας για να λύνει τις απορίες μας και να μπορεί να συζητά γενικότερα μαζί μας για να νοιώσουμε άνετα και να τον εμπιστευτούμε.

Προσανατολιστείτε σωστά
Υπάρχουν Γυμναστήρια που ασχολούνται με Body Building, άλλα που ασχολούνται με Fitness, υπάρχουν γυμναστήρια αποκλειστικά για γυναίκες αλλά και μικτά.
Θα πρέπει να προσανατολιστούμε στο κατάλληλο γυμναστήριο, ανάλογα με το τι θέλουμε να κάνουμε για να έχουμε και τα ανάλογα αποτελέσματα.
Ο υποψήφιος αθλούμενος θα πρέπει να το λάβει αυτό υπόψιν του προτού επιλέξει το γυμναστήριό του.

Επίσης μεγάλη σημασία έχει η “ποικιλία” των ασκήσεων και μεθόδων που θα χρησιμοποιήσουμε. Όσο περισσότερα είδη γυμναστικής έχει ένα Γυμναστήριο, τόσο το καλύτερο.
Έτσι, ο αθλούμενος μπορεί να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει αλλά, και, εύκολα να διαλέξει κάτι άλλο όταν θα θελήσει να σπάσει τη ρουτίνα ή απλώς να δοκιμάσει τις αντοχές του σε άλλα είδη γυμναστικής.

Υγιεινή
Η Υγιεινή είναι το Α και το Ω σε ένα γυμναστήριο και δύο είναι οι βασικές παράμετροι: η καθαριότητα, και ο αερισμός του χώρου. Έτσι, ιδιαίτερα τον χειμώνα όπου ένα απλό συνάχι μπορεί εύκολα να γίνει κρυολόγημα.

Τι έχει το Action
-Όργανα
-Αερόμπικ
-Σουηδική
-Μοντέρνο χορό
-Power Body
-Σάουνα
-Ανθρωπομετρικές μετρήσεις (λιπομετρήσεις) και προγράμματα διατροφής
-TAE KWOW DO
-KICK BOX
-Τμήματα για παιδιά.

Action
Aερόμπικ, ρυθμική, σουηδική, βάρη, πολεμικές τέχνες
Παλλές Φυδάνης, Σισμάνογλου 39
Τηλ. 0531.29019

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.