Α. Γεωργιαδης: «Δεν εχει ερθει η ωρα της εστιασης»

Σε εξωτερικούς χώρους με θερμάστρες το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης όταν αυτό αποφασιστεί προανήγγειλε ο Υπουργός Ανάπτυξης

«Δεν έχει έρθει η ώρα της εστίασης». Αυτή ήταν η απάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη σε ερώτηση δημοσιογράφων τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ το πρωί της Τρίτης, 19 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιδίου σε ερώτηση για το τι μέλλει γενέσθαι με την επαναλειτουργία της εστίασης ο κ. Γεωργιάδης απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο άμεσης επαναλειτουργίας της τονίζοντας πως όταν αυτό γίνει θα γίνει μόνο στους εξωτερικούς χώρους με θερμάστρες.  «Η εστίαση δεν είναι της παρούσης», επανέλαβε για μία ακόμη φορά, για να τονίσει πως «δεν θα ανοίξουν μέσα τα καταστήματα και δεν θα αξιοποιηθούν όλα τα τετραγωνικά. «Πρέπει να ξεχάσουμε την παλιά μας ζωή», συνέχισε ο ίδιος ξεκαθαρίζοντας πως και τα κέντρα διασκέδασης θα αργήσουν, επίσης, να ανοίξουν. «Υπάρχει μία πανδημία και ένα ενδεχόμενο τρίτο κύμα που φοβίζει τόσο την κυβέρνηση όσο και τους επιστήμονες. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο κορωνοϊός είναι στα χειρότερά του, απλά στην Ελλάδα είμαστε καλύτερα», ανέφερε, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα πάρει τις όποιες αποφάσεις πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των ειδικών. 

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.