“916 MOUNTAIN RESORT”: O No 1 ελληνικος B&B προορισμος του TripAdvisor βρισκεται στην Ξανθη

Το συγκρότημα τουριστικών κατοικιών για τους φυσιολάτρες αλλά και τους λάτρεις της ομορφιάς

Σε απόσταση μόλις 8,5 χλμ από το κέντρο της Ξάνθης, σε υψόμετρο 521 μ. σε μια ειδυλλιακή έκταση 12 στρεμμάτων και ανάμεσα σε δάση βελανιδιάς και πεύκων ο επισκέπτης συναντά το συγκρότημα των τουριστικών κατοικιών “916 Mountain Resort”.

Ένα ξεχωριστό μέρος που προσφέρει καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου στιγμές γαλήνης, χαλάρωσης, ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς στους λάτρεις της ομορφιάς του φυσικού τοπίου, ενώ όπως επισημαίνεται πρόκειται για ένα μέρος που μπορεί κανείς να συνδυάσει διακοπές στο βουνό αλλά και πολύ κοντά στην θάλασσα.

H No1 επιλογή των ταξιδιωτών ως ελληνικός προορισμός για το 2021 στην κατηγορία B&B στα βραβεία του TripAdvisor.

Το συγκρότημα αποτελείται από πέντε πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα σπίτια των 55 τμ. που μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα μια τετραμελή οικογένεια, ένα νεαρό ζευγάρι ή μια παρέα φίλων.

Σε απόσταση 500 μέτρων από τα καταλύματα “916 Mountain Resort” υπάρχουν διαδρομές ορεινής ποδηλασίας (mountain bike) και διοργανώνονται συχνά αγώνες στην πίστα Xanthi mountain bike park που βρίσκεται δίπλα στα καταλύματα, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν την παραμονή τους με δραστηριότητες τη φύση, όπως πεζοπορία, ποδηλασία, ιππασία, canoe kayak, flying fox κ.α

Το επιστέγασμα μιας κοπιώδους προσπάθειας

Αξίζει να σημειωθεί πως το “916 Mountain Resort” αποτελεί δημιουργία μια ομάδας ανθρώπων που με προσωπική επιμονή αλλά και μόχθο κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα τον απόλυτο προορισμό χαλάρωσης και γαλήνης, που έφτασε μέχρι και την πρώτη θέση στην προτίμηση του κοινού, με τεράστιες όμως δυσκολίες αλλά και  γραφειοκρατικά «εμπόδια» από μία πολιτεία που όπως επισημαίνει εκπρόσωπος των καταλυμάτων στέκεται «εχθρικά» απέναντι στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Το βραβείο “TRAVELLERS’CHOICE BEST OF THE BEST 2021” αποτελεί όπως επισημαίνει και η ίδια  πλατφόρμα τη μεγαλύτερη αναγνώριση που απονέμεται κάθε χρόνο στις επιχειρήσεις που είναι οι καλύτερες των καλυτέρων στο Tripadvisor, αυτές που λαμβάνουν εξαιρετικές κριτικές από τους ταξιδιώτες και κατατάσσονται στο κορυφαίο 1% των επιχειρήσεων σε όλον τον κόσμο.

Με πρώτη και κύρια ωστόσο διάκριση τα σχόλια των επισκεπτών που είναι ελεύθερα προς ανάγνωση για όποιον το επιθυμεί και επιβεβαιώνουν το κύριο συστατικό της επιτυχίας, την θερμή και μοναδική Θρακιώτικη σπιτική φιλοξενία.

Info

“916 Mountain Resort”

Ξάνθη – Περιοχή Π.Καλαμούς

Email: [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.