90 χρονια Παπαστρατος: Τo νεο προγραμμα αμειβομενης πρακτικης για 90 νεους

Θέση πρακτικής στο κομμάτι των πωλήσεων και στην Κομοτηνή

Την ευκαιρία σε νέους σπουδαστές και αποφοίτους να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους πορεία από την Παπαστράτος, δίνει η εταιρεία, ολοκληρώνοντας μαζί ένα πρόγραμμα πλήρους αμειβόμενης πρακτικής άσκησης.

Το νέο ‘Papastratos Ιnternship Program’ δίνει την ευκαιρία σε 90 σπουδαστές, μεταπτυχιακούς φοιτητές ή πρόσφατα αποφοίτους, να ολοκληρώσουν ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης εστιασμένο σε πραγματικές συνθήκες εργασίας για το χρονικό διάστημα Ιούλιο έως και Σεπτέμβριο 2021. 

Φιλοδοξία του προγράμματος πρακτικής άσκησης της Παπαστράτος, που λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο των ενεργειών για τον εορτασμό των 90 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας, είναι να υποστηρίξει την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη της νέας γενιάς, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της δυσμενούς περιόδου, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και εξοπλίζοντας τους νέους ανθρώπους με πολύτιμες εμπειρίες.

Κατά τη διάρκεια αυτού του βιωματικού ταξιδιού, όλοι οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αναπτυξιακά προγράμματα και παράλληλα να εκτίθενται σε πραγματικά έργα που αφορούν όλα τα τμήματα της εταιρείας (Sales, Marketing, Digital, Finance, IT, Manufacturing κτλ).

Οι θέσεις αυτές αφορούν την Αθήνα, εκτός από εκείνες στο κομμάτι των πωλήσεων, που μπορούν να είναι σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Σέρρες, Λάρισα, Βόλο, Καλαμάτα και Ηράκλειο.

«Ψάχνουμε ανθρώπους που διψούν για εμπειρίες»

«Αναγνωρίζοντας ότι μια από τις ομάδες του πληθυσμού στην οποία η πανδημία είχε τις μεγαλύτερες επιπτώσεις ήταν οι φοιτητές και οι νέοι απόφοιτοι, αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία να ανακτήσουν πιο γρήγορα την εμπιστοσύνη και την αισιοδοξία τους για το μέλλον» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία και συμπληρώνει: «Ψάχνουμε ανθρώπους που διψούν για εμπειρίες και είναι πρόθυμοι να μάθουν και να εξερευνήσουν τα όριά τους σε ένα απαιτητικό και forward-orientated διεθνές επαγγελματικό περιβάλλον. Καθώς κάνετε τα πρώτα βήματα στην καριέρα σας, θα έχετε την υποστήριξη μιας πολυεθνικής επιχείρησης σε συνδυασμό με την ευελιξία και τη νοοτροπία που συναντά κανείς σε μια start up».

Info

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.