8μηνες προσληψεις στον Δημο Αρριανων

Χειριστές μηχανημάτων έργου η ειδικότητα που αναζητείται

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Αρριανών για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του. Πρόκειται για δύο θέσεις ειδικότητας ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου (Ισοπεδωτή γαιών-γκρέιντερ). Τα άτομα που θα επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση διάρκειας 8 μηνών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αρριανών, Φιλλύρα, 69300 ΣΑΠΕΣ απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών υπόψιν κ. Ιωάννας Ευαγγέλου (τηλ. επικοινωνίας: 2531352806 & 2531352800) Tο εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανακοίνωσης.

Info

Ολόκληρη η προκήρυξη βρίσκεται στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://arriana.gr/images/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7_%CE%A3%CE%9F%CE%A7_1.2022.pdf

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.