86 προσληψεις στην Καβαλα για τη Δακοκτονια

Όλες στη Θάσο

Ανακοίνωση για την πρόσληψη συνολικού αριθμού 86 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (τα 4 άτομα έως 34 ημερομίσθια ανά άτομο για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών και τα 82 άτομα έως 60 ημερομίσθια ανά άτομο για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών και έως της εγκεκριμένης διάθεσης πίστωσης ) στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας εξέδωσε η Περιφέρεια ΑΜΘ για την υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας.

Η κατανομή

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

Δημοτικές και τοπικές ενότητεςΠαγιδοθέτεςΕργάτες αποθήκηςΨεκαστές κλπΜεταφορείς
Θάσος-Παναγιά-Ποταμιά1 31
Θεολόγος3 103
Ραχώνι2 82
Πρίνος2182
Σωτήρος1 31
Καλλιράχη2 82
Μαριές1 41
Λιμενάρια3 113

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στo e-mail: [email protected] ενώ όσοι δεν έχουν την δυνατότητα και τις γνώσεις πρόσβασης στο internet με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: Εθνικής Αντίστασης 20 Διοικητήριο τ.κ.65110 Καβάλα, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ή στο γραφείο Αγροτικής Οικονομίας (πρώην ΓΓΑ Θάσου) στο Λιμένα (τηλ. επικοινωνίας: 25930 22850).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστημα της υπηρεσίας μας (Ταχ. Δ/νση Εθνικής Αντίστασης 20 Διοικητήριο τ.κ.65110 Καβάλα) και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος Καβάλας.

Info

Ολόκληρη η προκήρυξη βρίσκεται εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.