854 προσληψεις σε υπηρεσιες του ΥΠΕΧΩΔΕ

Δύο προκηρύξεις για την πρόσληψη σε τακτικές θέσεις υπηρεσιών του, 8545 απόφοίτων Πανεπιστημίου Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εξέδωσε την περασμένη εβδομάδα το υπουργείο Παραβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημόσιων Έργων (ΥΠΕΧΩΔΕ). Ωστόσο, αν και οι προκηρύξεις δημοσιεύονται στο τεύχος ΑΣΕΠ της Εφημερίδες της Κυβερνήσεως, ουδεμία σχέση έχουν με αυτό και τον Ν. 2190/94, καθώς η επιλογή του προσωπικού θα γίνει από ειδικές επιτροπές αξιολόγησης που θα συσταθούν στο υπουργείο. Πρόκειται, δηλαδή, για δύο ακόμη προκηρύξεις που «φωτογραφίζουν» τη μονιμοποίηση συμβασιούχων. Η πρώτη προκήρυξη δημοσιεύεται στο τεύχος ΑΣΕΠ Παρ. 1/2004 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και προβλέπει την πλήρωση στη Γενική Γραμματέα Δημόσιων Έργων των ακόλουθων 798 θέσεων: 257 πολιτικών μηχανικών ΠΕ, 54 αρχιτεκτονικών μηχανικών ΠΕ, 6 χημικών μηχανικών ΠΕ, 1 μηχανικού μεταλλείων ΠΕ, 1 πολεοδόμου μηχανικού ΠΕ, 1 χημικού ΠΕ, 5γεωλόγων ΠΕ, 5περιβάλλοντος ΠΕ, 3 γεωπόνων ΠΕ, 3Διοικητικού – οικονομικού ΠΕ, 1 πληροφορικής ΠΕ, 42 μηχανολόγων ηλεκτρολόγων μηχανικών ΠΕ, 32 αγρονόμων τοπογράφων μηχανικών ΠΕ, 23διοικητικών – οικονομικών ΠΕ, 69 πολιτικών μηχανικών ΤΕ, 2 τοπογράφων μηχανικών ΤΕ, 2 ηλεκτρολόγων μηχανικών ΤΕ< 1 μηχανολόγου μηχανικού ΤΕ, 1γεωπόνου ΤΕ, 1 διοικητικού – λογιστικού ΤΕ, 28 εργοδηγών ΔΕ, 11 σχεδιαστών ΔΕ, 101 προσωπικού Η/Υ ΔΕ, 124 διοικητικών γραμματέων ΔΕ, 16 οδηγών ΔΕ και 6 τεχνιτών ΔΕ.
Η δεύτερη δημοσιεύεται στο τεύχος ΑΣΕΠ Παρ. 2/2004 της Εφημερίδας και Κυβερνήσεως και προβλέπει την πλήρωση στο υπουργείο των ακόλουθων 56 θέσεων: 8 πολιτικών μηχανικών ΠΕ, 1 αρχιτέκτονα μηχανικού ΠΕ, 1 μηχανολόγου μηχανικού ΠΕ, 1 τοπογράφου μηχανικού ΠΕ, 7 χημικών μηχανικών ΠΕ, 1 μεταλλειολόγου μηχανικού ΠΕ, 2 πολεοδόμων χωροτακτών ΠΕ, 2 βιολόγων ΠΕ, 2 γεωλόγων ΠΕ, 5 περιβάλλοντος ΠΕ, 1 γεωπόνου ΠΕ, 6 διοικητικού – οικονομικού ΠΕ, 1 ιχθυοκομίας αλιείας ΤΕ, 2 μηχανολόγων μηχανικών ΤΕ, 14 διαιτητικών γραμματέων ΔΕ και 1 προσωπικού Η/Υ ΔΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα αντίστοιχα τεύχη της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως από το Εθνικό Τυπογραφείο και τον www.et.gr και να απευθυνθούν στο ΥΠΕΧΩΔΕ για τα περαιτέρω.

25 μόνιμοι στην Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων

Σε υπηρεσίες της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων θα απασχοληθεί προσωπικό, το οποίο θα προσληφθεί με σειρά προτεραιότητας. Σύμφωνα με την προκήρυξη, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ΑΣΕ Παρ. 749/2003, θα πληρωθούν συνολικά 25 θέσεις, ενώ άλλες θέσεις έχουν προβλεφθεί για τα προστατευόμενα από τον Ν. 2643/1998 άτομα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γεννηθεί έως και το 1983 και να διαθέτουν όλα τα προβλεπόμενα γενικά προσόντα διορισμού στο δημόσιο τομέα. Παράλληλα, θα πρέπει να διαθέτουν τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών – αναφέρονται αναλυτικά στην προκήρυξη και σε αρκετές περιπτώσεις διαφοροποιούνται ακόμη και για θέσεις του ίδιου κλάδου – καθώς και πρόσθετα προσόντα, όπως η γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή, η γνώση ξένης γλώσσας ή η κατοχή συγκεκριμένων αδειών και εμπειρίας. Οι θέσεις ανά ειδικότητα είναι:

• διοικητικού – οικονομικού ΠΕ (για Αθήνα)

• 7 διοικητικού – λογιστικού ΤΕ (6 για Αθήνα,1 για Θεσσαλονίκη)

• 7 μηχανικών (ηλεκτρονικής) ΤΕ (5 για Αθήνα, 2 για Θεσσαλονίκη)

• 7 οδηγών ΔΕ (5 για Αθήνα, 2 για Θεσσαλονίκη)

Η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών λήγει στις 10 Φεβρουαρίου 2004. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τα ειδικά έντυπα αίτησης και να τα καταθέσουν ταχυδρομικός με συστημένη επιστολή και σε φάκελο Α4 στη διεύθυνση ΑΣΕΠ, Προκήρυξη 31/27Κ/2003, Τ.Θ. 143 08, Αθήνα Τ.Κ. 115 10. Μαζί με την αίτηση πρέπει να υποβάλουν φωτοαντίγραφο αυτής με πρωτότυπη υπογραφή, παράβολο 5 ευρώ, καθώς και όλα εκείνα τα δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύουν τα κριτήρια και οι ιδιότητες που επικαλούνται.

Οι ειδικότητες στα ΙΕΚ κατά το εαρινό εξάμηνο σπουδών

• Θέσεις για σπουδαστές και εκπαιδευτές

Τι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στα δημόσια ΙΕΚ όλης της χώρας κατά το εαρινό εξάμηνο του σχολικού έτους 2003-2004 ανακοινώνει ο Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ), καλώντας σπουδαστές και εκπαιδευτές να υποβάλουν αιτήσεις για εκπαίδευση και απασχόληση αντίστοιχα. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που παραθέτει ο Οργανισμός, οι υποψήφιοι σπουδαστές και εκπαιδευτές θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις από 19 έως 23 και από 30 Ιανουαρίου 2004, αντίστοιχα. Ειδικά για τους εκπαιδευτές, ο Οργανισμός εξέδωσε σχετικά ανακοίνωση που δημοσιεύεται σε διπλανές σελίδες.

Όσοι ενδιαφέρονται για σπουδές θα πρέπει να υποβάλουν σε ένα ή περισσότερα ΙΕΚ της επιλογής τους αίτηση και τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

• Πτυχίο τίτλο σπουδών (απολυτήριο ή πτυχίο).

• Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

• Πιστοποιητικό προϋπηρεσίας στην ειδικότητα που επιθυμούν να επιλεγούν (εφόσον έχουν).

• Βεβαίωση ιδιότητας τέκνου πολύτεκνης οικογένειας (εφόσον τυχαίνουν της ιδιότητας αυτής).

Η επιλογή των υποψηφίων σπουδών θα γίνει μηχανογραφικά, με βάση τη βαθμολογία του τίτλου σπουδών, την ηλικία , την τυχόν προϋπηρεσία και την ιδιότητα τέκνου πολύτεκνης οικογένειας. Πληροφορίες , τόσο για τις προσωρινές ειδικότητες ανά ΙΚΑ όσο και γενικές για τις σπουδές σε αυτά, μπορούν να αναζητηθούν στα κατά τόπους ΙΕΚ και στην ηλεκτρονική του ΟΕΕΚ www.oeek.gr

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

• Αλεξανδρούπολη, ΤΕΕ Αλεξανδρούπολης,

Αμμοχώστου 4, Τ.Κ. 68100, Αλεξανδρούπολη

1) Ειδικός μηχανογραφικού Λογιστηρίου Ε.Λ.

• Διδυμότειχου ΤΕΕ, Διδυμότειχου, Λεωνίδου 52-54 Τ.Κ. 68300 Διδυμότειχο

1) Ειδικός δασικής προστασίας – Ε.Λ.

• Δράμας, Ταχ. Θυρίδα 47, Βιομηχανική Περιοχή, Τ.Κ. 66100 Δράμα

1) Ειδικός μηχανογραφικού Λογιστηρίου Ε.Λ.

• Καβάλας, Περιγιάλι 2, Τ.Κ. 65000, Καβάλα

1) Τεχνικός φαρμάκων, καλλυντικών και παρεμφερών – Ε.Λ.

• Κομοτηνής, Τέρμα Σισμάνογλου, Τ.Κ. 69100, Κομοτηνή

1) Ειδικός μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Ε.Λ.

144 ελεγκτές γιατροί και φαρμακοποιοί στο ΤΕΒΕ

Ο Οργανισμός Ασφάλειας Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΤΕΒΕ) θα προβεί στην ανάθεση έργου για ένα έτος σε 133 ελεγκτές γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και σε 11 ελεγκτές φαρμακοποιούς οι οποίοι θα ασχοληθούν σε διάφορες πόλεις και νησιά της χώρας.

Οι θέσεις ελεγκτών γιατρών κατανέμονται ως εξής: Αθήνα 35, Πειραιά 14, Πάτρα 7, Θεσσαλονίκη 14, Ηράκλειο 7, Κομοτηνή 3, Λάρισα 4, Ιωάννινα 3, Χαλκίδα 1, Θήβα 1, Λαμία 1, Κόρινθος 1, Άργος 1, Ναύπλιο 1, Σπάρτη 1, Ελευσίνα 1 (με την υποχρέωση να μεταβαίνει μια ημέρα την εβδομάδα στο Γραφείο ΟΑΕΕ- ΤΕΒΕ Μεγάρων), Σάμος 1, Σύρος 1, Χίος 1, Μυτιλήνη 1, Ρόδος 1, Κως 1, Άγ. Νικόλαος 1, Σητεία 1, Χανιά 1, Ρέθυμνο 1, Αργοστόλι 1, Πύργος 1, Αμαλιάδα 1, Ζάκυνθος 1, Αγρίνιο 1, Μεσολόγγι 1, Λευκάδα 1, Κιλκίς 1, Πολύγυρος 1, Κατερίνη 1, Κοζάνη 1, Φλώρινα 1, Καστοριά 1, Πτολεμαΐδα 1, Γρεβενά 1, Βέροια 1, Νάουσα1, Γιαννιτσά 1, Καβάλα 1, Αλεξανδρούπολη 1, Διδυμότειχο 1, Ορεστιάδα 1, Ξάνθη 1, Πρέβεζα 1, Ηγουμενίτσα 1 Βόλος 1, Τρίκαλα 1.

Οι θέσεις φαρμακοποιών ανήκουν σε Αθήνα 4, Πειραιάς 2, Θεσσαλονίκη 1, Πάτρα 1, Ηράκλειο 1, Ιωάννινα 1, Τρίκαλα

1. Πληροφορίες αναφορικά με τις ειδικότητες, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και τους όρους της σύμβασης που θα υπογράφει μπορούν να λαμβάνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΕ –ΤΕΒΕ και από το έντυπο πρόκλησης και από τις τόπους υπηρεσίες του Οργανισμού, καθώς και στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www. οaee.gr Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2004 στη Δ/νση Διοικητικού – Τμήμα Λοιπού Προσωπικού της Κεντρικής Υπηρεσίας ΤΕΒΕ, Σατωβριάνδου 18, Τ.Κ. 10432λ, Αθήνα ή στις κατά τόπους υπηρεσίες του Ταμείου.

Θέσεις στο Πανεπιστήμιο

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΑΣ

• Μια θέση αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «λαογραφία» (258)

ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Τομέας θετικών επιστημών

• Μια θέση με γνωστικό αντικείμενο «μαθηματικά και ποσοτική ανάλυση δεδομένων» (258)

ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ

Τομέας λογισμικού και ανάπτυξης εφαρμογών

• Μια θέση αναπληρωτή ή επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «πληροφοριακά συστήματα, ασφάλειας δεδομένων» (258)

• Μια θέση επίκουρου καθηγητή ή λέκτορα με γνωστικό αντικείμενο «λειτουργικά συστήματα» (258)

• Μια θέση επίκουρου καθηγητή ή λέκτορα με γνωστικό αντικείμενο «πληροφορική και εφαρμογές Διαδικτύου» (258)

Τομέας ηλεκτρονικής και τεχνολογίας συστημάτων πληροφορικής

• Μια θέση αναπληρωτή ή επίκουρου καθηγητή ή λέκτορα με γνωστικό αντικείμενο «ψηφιακή επεξεργασία εικόνας και αναγνώριση προτύπων» (258)

• Μια θέση επίκουρου καθηγητή ή λέκτορα με γνωστικό αντικείμενο «ανάπτυξη εργαλείων (CAD tools) για τον σχεδιασμό πολύπλοκων ηλεκτρονικών συστημάτων » (258)

Τομέας τηλεπικοινωνιών και διαστημικής

• Μια θέση επίκουρου καθηγητή ή λέκτορα με γνωστικό αντικείμενο «κινητές τηλεπικοινωνίες» (258)

• Μια θέση επίκουρου καθηγητή ή λέκτορα με γνωστικό αντικείμενο «διαστημική πληροφορική» (258)

Τομέας ενεργειακών συστημάτων

• Μια θέση επίκουρου καθηγητή ή λέκτορα με γνωστικό αντικείμενο «ανάπτυξη αλγορίθμων και βάσεων δεδομένων με εφαρμογές στον σχεδιασμό και τον έλεγχο συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας» (258)

• Μια θέση επίκουρου καθηγητή ή λέκτορα με γνωστικό αντικείμενο «ανάπτυξη εργαλείων πληροφορικής (CAD tools) για τον σχεδιασμό ηλεκτρονικών συστημάτων» (258)

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Τομέας χειρουργικής

• Μια θέση λέκτορα καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «πειραματική χειρουργική» (1/2004)

Θέσεις στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

1. επιμ. Β’ παθολογίας, 1 επιμ Β΄ πνευμονολογίας, 1 επιμ. Β΄ καρδιολογίας. Υποβολή Δικαιολογητικών: Μέχρι 22 Ιανουαρίου 2004 στη γραμματεία του νοσοκομείου, Δραγανά, Τ.Κ. 68100, Αλεξανδρούπολη, τηλ. 25510-76434.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.