837 θεσεις για μονιμους και 2.412 για εποχικους

Τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε 68 ανοιχτούς διαγωνισμούς που διεξάγονται από ΑΣΕΠ, Δήμους και Νομικά Πρόσωπα για 837 θέσεις μόνιμου προσωπικού έχουν σήμερα οι ενδιαφερόμενοι να εργαστούν στο Δημόσιο. Θα πρέπει μάλιστα να σπεύσουν, καθώς μέχρι τις 30 Ιουνίου λήγουν οι προθεσμίες σε 16 προκηρύξεις μεταξύ των οποίων και η 3Κ του ΑΣΕΠ για 325 διοικητικές θέσεις. Παράλληλα άνοιξαν οι διαδικασίες για 2.412 προσλήψεις εποχικού προσωπικού σε 73 υπηρεσίες του Δημοσίου, μεταξύ των οποίων η ΔΕΗ, τα Ιαματικά Λουτρά, οι Δασικές Υπηρεσίες και τα Γενικά Επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Από σήμερα έως τις 30 Ιουνίου εκπνέουν οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για 373 θέσεις σε 16 διαγωνισμούς. Πρόκειται για την προκήρυξη 3Κ/2008, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, τα νοσοκομεία 401 Αθηνών και Γ.Ν. Τρικάλων και για άλλους 12 δήμους και δημοτικούς φορείς. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να σπεύσουν να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στα αρμόδια γραφεία.

ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

1.603 θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ σε νοσοκομεία του ΕΣΥ θα προκηρύξει το ΑΣΕΠ την επόμενη εβδομάδα. Ηδη ο διαγωνισμός βρίσκεται στο Εθνικό Τυπογραφείο προς έκδοση

997 μόνιμες θέσεις σε εφορίες, τελωνεία, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, 6 θέσεις στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και 120 θέσεις στην Τράπεζα Αττικής περιλαμβάνει η μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αναμένεται να πάρει ΦΕΚ μέσα στο πρώτο 15νθήμερο Ιουλίου. Αναλυτικά οι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών και η εξεταστέα ύλη.


Διαγωνισμό για 1.237 θέσεις ετοιμάζει το ΑΣΕΠ μέσα στο καλοκαίρι. Πρόκειται για 974 θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ στο ΙΚΑ και άλλες 341 σε άλλους φορείς του δημοσίου. Από το σύνολο των θέσεων οι 78 που ανήκουν στην κατηγορία ΥΕ θα ενταχθούν σε κάποιο άλλο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, ενώ οι υπόλοιπες θα προκηρυχθούν μαζί.

Για ΦΕΚ είναι η προκήρυξη για τις 973 θέσεις τεχνικών ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ σε διάφορους τομείς του δημοσίου. Πιθανή περίοδο έκδοσής της η δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου.

ΕΠΟΧΙΚΟΙ – ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ

Στις 2.412 ανέρχονται οι θέσεις εποχικών υπαλλήλων που έχουν εγκριθεί ή προκηρυχθεί από φορείς του ευρύτερου Δημόσιου τομέα. Από αυτές οι 167 θέσεις αφορούν διαγωνισμούς που «τρέχουν» ήδη σε δήμους όλης της χώρας, στις κατασκηνώσεις της Νέας Πεντέλης, στην ΕΤΑ, σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού, σε Ιαματικά Λουτρά, στην Περιφέρεια Βορείου, Αιγαίου, τη ΔΕΗ κ.ά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.