7 επιχειρησεις της Ροδοπης χαρισαν μια γευση απο την περιοχη μας στην 81η ΔΕΘ

Μέσω του περιπτέρου του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης

Την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, έκλεισε τις πύλες της η 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.
 
Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, θέλοντας να ενισχύσει και να διαφημίσει την τοπική παραγωγή, έδωσε την ευκαιρία, σε όσες από τις επιχειρήσεις-μέλη του το επιθυμούσαν, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα, που τους παρέχει ο εθνικός εκθεσιακός φορέας πανελλήνια και διεθνώς.
 
Έτσι, στο περίπτερο 2 της ΔΕΘ, ο επισκέπτης μπορούσε να πάρει γεύση από την περιοχή μας με τις εξής επιχειρήσεις και προϊόντα:
 
• Οικονόμου Κυριακούλα – Θρακιώτική ζύμη – Βιοτεχνία παραγωγής ζυμαρικών
• Ελαιοκομικός συνεταιρισμός Μαρώνειας
• Ιωάννης Κέκκερης – Καφεκοπτείο
• Σαρ Μεμέτ Φαϊζέ – Παραγωγή φύλλων και ζυμαρικών «Ανατολή»
• Δήμος Καρακούσης-Από τη γη- Φυσικά προϊόντα Ζέας
• Μπατματζόγλου Κλεοπάτρα – Οι αλχημείες της Κλεοπάτρας- Εργαστήριο παραδοσιακών προϊόντων
•Κωνσταντίνος Παπάζογλου – Δρόγη- Βότανα-Αρωματικά Φυτά
 
«Φέτος, μεγάλες αγορές του εξωτερικού συμμετείχαν δυναμικά στην Έκθεση, όπως η Τουρκία και η Ν. Κορέα, με τη Ρωσία να είναι η τιμώμενη χώρα, καταλαμβάνοντας με τις επιχειρήσεις της εκθεσιακό χώρο 3.000τ.μ., προβάλλοντας προϊόντα και υπηρεσίες από διάφορους τομείς της ρωσικής οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό της διεθνοποίησης της Έκθεσης, κρίθηκε ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, γιατί δόθηκε η ευκαιρία στις επιχειρήσεις-μέλη του, που συμμετείχαν, της προβολής των τοπικών προϊόντων σε αυτές τις μεγάλες ξένες αγορές» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, ευχαριστώντας θερμά όλες τις επιχειρήσεις-μέλη που συμμετείχαν στο περίπτερό του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.