6 θεσεις στον ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνης για 8 μηνες

Αιτήσεις μέχρι τις 10 Απριλίου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη 6 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου εξέδωσε η Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης/Περιοχής Κομοτηνής του ΔΕΔΔΗΕ.

Οι θέσεις αφορούν τις εξής ειδικότητες

  • 1 άτομο ειδικότητας ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί (Τ1/Α)
  • 1 άτομο ειδικότητας ΤΕ Μηχανικοί Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής
  • 1 άτομο ειδικότητας ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί (Τ3/Α)
  • 3 άτομα ειδικότητας ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων (Τ4/Α)

Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση διάρκειας 8 μηνών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 3/2022 (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση «ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, Σισμάνογλου 69Α, Τ.Κ. 69133 – ΚΟΜΟΤΗΝΗ», απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης, υπόψη κυρίας Δάγκα Γεωργίας (τηλ. επικοινωνίας: 25310 – 74002), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε ένα μόνο αρχείο μορφής PDF στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων με ηλεκτρονικό τρόπο κρίνεται με βάση την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής, ενώ το εμπρόθεσμο με συστημένη αποστολή κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Επισημαίνεται ότι η αίτηση συμμετοχής και η σχετική τυχόν υπεύθυνη δήλωση του N. 1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων διαρκεί έως και τις 10 Απριλίου 2023.

Info

Αναλυτικά η προκήρυξη και τα συνοδευτικά έγγραφά βρίσκονται εδώ:

https://deddie.gr/el/deddie/apasxolisi/theseis-ergasias/proslipsi-ektaktou-proswpikou/proslipsi-prosopikou-dpmth-perioxi-komotinis/

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.