6 θεσεις ειδικων συμβουλων η επιστημονικων συνεργατων η ειδικων συνεργατων

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ανακοίνωσε την ανάγκη πρόσληψης έξη(6) ειδικών συμβούλων ή επιστημονικών συνεργατών ή ειδικών συνεργατών για τη στελέχωση των γραφείων των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης καθώς και των θεματικών Πρωτογενή Τομέα, Τουρισμού και Κοινωνικής Μέριμνας.
Καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει αίτηση προς την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Θράκης, στην διεύθυνση: Κακουλίδη 1, 691 00 Κομοτηνή, μέχρι και τη Παρασκευή 15 Απριλίου 2011 (τελευταία ημέρα πρωτοκόλλησης της αίτησης).

Προσόντα: Οι ενδιαφερόμενοι απαιτείται:
Α) Να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στο ν.3528/2007.
Β) Να είναι κάτοχοι πτυχίου ή Διπλώματος Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ, Ελληνικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.
Γ) Να έχουν ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα που θα απασχοληθούν. Η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας.

 

Ειδικά για τους επιστημονικούς συνεργάτες απαιτείται και διδακτορικό δίπλωμα ή τίτλος μεταπτυχιακών σπουδών ανωτάτης σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή αξιόλογες ειδικές μελέτες σχετιζόμενες με το αντικείμενο της απασχόλησής τους.

 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 25313 52120

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.