6 προσληψεις για 2 μηνες στον δημο Τοπειρου Ξανθης

Μέχρι τις 8 Μαρτίου οι αιτήσεις

Την πρόσληψη προσωπικού δίµηνης απασχόλησης και ειδικότερα έξι ατόµων ειδικότητας ΥΕ Εργατών που θα απασχοληθούν στην κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας Ύδρευσης-Άρδευσης-Αποχέτευσης ανακοίνωσε ο Δήμος Τοπείρου στην Ξάνθη. 

Απαραίτητα δικαιολογητικά 

Οι ενδιαφερόµενοι µαζί µε την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά: 1. Φωτοαντίγραφο δύο όψεων Αστυνομικής Ταυτότητας. 2. Υπεύθυνη ∆ήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους µόνιµους υπαλλήλους του πρώτου µέρους του Ν.3584/2007 και ότι τους προηγούµενους 12 µήνες δεν έχουν εργαστεί σε φορείς του ∆ηµοσίου τοµέα όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 1 του Ν.3812/2009 και δεν έχουν κώλυµα πρόσληψης µε δίµηνη σύµβαση σύµφωνα µε το άρθρο 21 παρ.2 του Ν.2190/1994. 3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης. 4. Βεβαίωση µονίµου κατοικίας. 

Προθεσμία 

Οι ενδιαφερόµενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά στο Γραφείο ∆ιοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου ∆υναµικού του ∆ήµου Τοπείρου, Ταχ. ∆/νση Εύλαλο Ξάνθης, στoν αρµόδιo υπάλληλο Κιοσσέ Ιωάννη, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες µέσα σε προθεσµία πέντε εργασίµων ηµερών που εκπνέει την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.