58 θεσεις μονιμων σε φορεις του Δημοσιου

Από 18 Νοεμβρίου μέχρι 2 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις

Με νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ προκηρύσσονται με σειρά προτεραιότητας προσλήψεις 58 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πα-νεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (Γεν. Γραμ. Εμπορίου, Γεν. Γραμ. Βιομηχανίας, ΕΤΕΑΝ Α.Ε.), στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κεντρική Υπηρεσία, Ε.Α.Κ.Θ), στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανα-συγκρότησης, καθώς και στην Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.)
 
Οι προσλήψεις που προβλέπει η προκήρυξη του ΑΣΕΠ αφορούν δύο κατηγορίες εκπαίδευσης σύμφωνα με τα κάτωθι:
Α’ Κατηγορία: Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 51 θέσεις των κλάδων/ειδικοτήτων: Πληροφορικής, Πληροφορικής (Hardware), Πληροφορικής (Software) και Διοικητικού Οικονομικού
Β’ Κατηγορία: Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, 7 θέσεις των κλάδων/ειδικοτήτων: Πληροφορικής, Πληροφορικής (Software) και Πληροφορικής (Hardware).
 
Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν αίτηση- υπεύθυνη δήλωση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν
 
Να σημειωθεί ότι στην αίτηση – υπεύθυνη δήλωση πρέπει να αναγράφονται με προσοχή και σωστά οι κωδικοί των θέσεων, των τίτλων σπουδών και των πρόσθετων προσόντων, δεδομένου ότι η επεξεργασία της αίτησης θα γίνει μηχανογραφικά.
 
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσομένων θέσεων μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 18 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και λήγει στις 2 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή.
 
Μετά την ηλεκτρονική υποβολή οι αιτούντες καλούνται να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη διεύθυνση: «Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 3Κ/2016 Τ.Θ. 14.308 Αθήνα Τ.Κ. 11510» αναγράφοντας την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. θέσεις της οποίας διεκδικούν, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκε λο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης.
 
Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ολόκληρη την προκήρυξη στον σύνδεσμο: http://www.et.gr/index.php/2013-01-28-14-06-23/2013-01-29-08-13-13

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.