51 Θεσεις στη Σχολη Αστυφυλακων στην Κομοτηνη

Το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής που εδρεύει στο Δήμο Κομοτηνής ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού πενήντα ένα (51) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών, για τις εξής, κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΜΑΓΕΙΡΟΥ Οκτώ (8) (απαιτούμενα ειδικά τυπικά προσόντα αναφέρονται αναλυτικά στο πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης) Οκτώ (08) μήνες

ΒΟΗΘΟΥ ΜΑΓΕΙΡΟΥ Δέκα (10) Ομοίως ως άνω Οκτώ (08) μήνες

ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΥ Δεκαέξι (16) Ομοίως ως άνω Οκτώ (08) μήνες

ΛΑΝΤΖΙΕΡΑΣ Δεκατέσσερις (14) Ομοίως ως άνω Οκτώ (08) μήνες

ΚΟΥΡΕΑ Ή ΚΟΜΜΩΤΡΙΑΣ Ένας (01) Ομοίως ως άνω Οκτώ (08) μήνες

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ Ένας (01) Ομοίως ως άνω Οκτώ (08) μήνες

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ Ένας (01) Ομοίως ως άνω Οκτώ (08) μήνες

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

1.Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 65 ετών.

2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.

3.Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

Εξαίρεση: Οι υποψήφιοι για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί από όρο (Ν.2207/1994 άρθρο 4 Παρ. 6).

Τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα, οι επαγγελματικές άδειες, η εμπειρία, τα κριτήρια πρόσληψης καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναγράφονται στο πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης το οποίο θα βρίσκεται αναρτημένο στο κατάστημα του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής (7ο χλμ. Ε.Ο. Κομοτηνής – Ξάνθης) και στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού καταστήματος του Δήμου ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

Β. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στο 7ο χιλ. Ε.Ο. Κομοτηνής – Ξάνθης (αρμόδιοι οι: Υπαστυνόμος Α΄ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Τριαντάφυλλος και Υπαστυνόμος Β΄ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας τηλ. 25310-30650 εσωτ. 139) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη μέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της Υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού καταστήματος του Δήμου Κομοτηνής, εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.