5 ναυαγοσωστες «ψαχνει» ο δημος Θασου

Έως τις 9 Ιουνίου οι αιτήσεις

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τρίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών, εξέδωσε ο δήμος Θάσου. Συγκεκριμένα πρόκειται για την πρόσληψη 5 ατόμων ειδικότητας ΔΕ Ναυαγοσώστων. 

Γενικά προσόντα πρόσληψης

1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 45 ετών.
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.
Εξαίρεση: Οι υποψήφιοι για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο (Ν.2207/1994 άρθρο 4 παρ. 6). 

Απαιτούμενα προσόντα για την ειδικότητα των ναυαγοσωστών

α) Οποιοσδήποτε τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.
β) Ισχύουσα άδεια Ναυαγοσώστη που εκδίδεται από τη Λιμενική Αρχή.
 γ) Οποιοδήποτε πιστοποιητικό ή πτυχίο σχολής ναυαγοσωστικής Εκπαίδευσης, βάσει του οποίου χορηγείται άδεια ναυαγοσώστη.( Π.Δ. 23/2000). 

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Αντίγραφο των 2 όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Αντίγραφα των τίτλων σπουδών τους. Σε περίπτωση τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
3. Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/07.
4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
5. Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο εντός δωδεκαμήνου.
6. Βεβαίωση Προϋπηρεσίας από το Ι.Κ.Α. 
7. Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία δηλώνονται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του καθώς και τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο. Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα μπορούν εναλλακτικά αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα και της υπεύθυνης δήλωσης να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα από την οποία να προκύπτει ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας.
Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα πρέπει να ισχύουν τόσο κατά την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, όσο και κατά την ημερομηνία πρόσληψης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Θάσου, υπεύθυνη η προϊσταμένη των Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Δρακόντου Σωτηρία, εντός προθεσμίας έξι ημερών έως και τις 9 Ιουνίου 2017.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.