5.165 νεες θεσεις απο «την Αθηνα 2004»

Με νέα ανακοίνωσή του ο ΟΑΕΔ καλεί 5.165 νέους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας (Stage- Αθήνα 2004), σε διοικητικές και αθλητικές εγκαταστάσεις της ΟΕΟΑ- «Αθήνα 2004» του Νομού Αττικής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι διπλωματούχοι ΙΕΚ, οι απόφοιτοι Λυκείου Γενικής Εκπαίδευσης, οι απόφοιτοι ΤΕΛ, ΕΠΛ, ΤΕΕ Α΄ Κύκλου και οι απόφοιτοι ΤΕΕ Β΄ Κύκλου ή όσοι έχουν ισότιμους τίτλους σπουδών.

-1.600 νέοι θα τοποθετηθούν στις διοικητικές και αθλητικές εγκαταστάσεις της ΟΕΟΑ – «Αθήνα 2004» του Νομού Αττικής. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν δίπλωμα οδήγησης Β΄ κατηγορίας (ερασιτεχνικό), γνώση χρήσης Η/Υ και αγγλικών.

-775 θέσεις θα καλυφθούν από πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ και από διπλωματούχους ΙΕΚ των Τμημάτων Τουριστικών Επιχειρήσεων και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους θεωρείται η γνώση χρήσης Η/Υ, καθώς και της αγγλικής γλώσσας.

-400 θέσεις θα καλυφθούν κατά προτίμηση από πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ των Τμημάτων: Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού, ξένων Γλωσσών – Μετάφρασης και Διερμηνείας, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Δημοσιογραφίας – Επικοινωνίας και ΜΜΕ, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Τεχνολογίας και Συστημάτων Παραγωγής, Γραφιστικής, Βιβλιοθηκονομίας, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών και Οικονομικών Τμημάτων. Και γι΄ αυτές τις θέσεις η γνώση χρήσης Η/Υ και της αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Επίσης, αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν και όσοι γνωρίζουν τις εξής γλώσσες: ρωσική, πορτογαλική, αραβική, κινέζικη, ιαπωνική, κορεατική, πολωνική, γαλλική, ιταλική, γερμανική, ισπανική και σερβοκροατική.

-2.390 θέσεις θα καλυφθούν κατά προτίμηση από πτυχιούχους Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, από διπλωματούχους ΙΕΚ (Οικονομικά και Διοικητικά Στελέχη, Διαχείρισης Αποθήκης) και από αποφοίτους Λυκείου.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να:

-Έχουν ελληνική υπηκοότητα (ή υπηκοότητα κράτους –μέλους της Ε.Ε.) ή να είναι Έλληνες ομογενείς με νόμιμο δικαίωμα παραμονής και απασχόλησης στην Ελλάδα, να είναι ηλικίας μέχρι 40 ετών και να διαθέτουν δελτίο ανεργίας. Ειδικά οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα ή να έχουν λάβει αναβολή από τον στρατό μέχρι τη λήξη του προγράμματος.

Υποβολή βιογραφικών

Όσοι ενδιαφερόμενοι πληρούν τις προαναφερόμενες προϋποθέσεις, μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο Βιογραφικού Σημειώματος από τις υπηρεσίες του ΟΑΔ στις οποίες είναι εγγεγραμμένοι ή από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ στο Διαδίκτυο (www.oaed.gr) και να το αποστείλουν με συστημένη επιστολή προς την ΟΕΟΑ – «Αθήνα 2004» ΙΩΛΚΟΥ 8 και ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, Ν. ΙΩΝΙΑ Τ.Κ. 142 34 (με σφραγίδα ταχυδρομείου) με την ένδειξη για το Πρόγραμμα STAGE OEOA – «Αθήνα 2004». Τα σχετικά έντυπα θα γίνονται δεκτά μέχρι την Παρασκευή 30 Απριλίου 2004.

Η αμοιβή

Ο ΟΑΕΔ συγχρηματοδοτεί το πρόγραμμα με την Ε.Ε. και καταβάλλει στους ασκούμενους:

-25 ευρώ μεικτά ανά ημέρα για τους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ ή ισότιμων τίτλων σπουδών.

-21 ευρώ μεικτά ανά ημέρα για τους διπλωματούχους των ΙΕΚ (μετά το Λύκειο) ή ισότιμων τίτλων σπουδών.

Οι ασκούμενοι θα ασφαλίζονται από τον ΟΑΕΔ για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και κίνδυνο ατυχήματος.

Αξιολόγηση και επιλογή

Η αξιολόγηση και η επιλογή των ανέργων θα γίνει από την ΟΕΟΑ -«Αθήνα 2004», η οποία αναλαμβάνει την υποχρέωση να τοποθετήσει τους ασκούμενους σε θέση αντίστοιχη του γνωστικού τους αντικειμένου. Το ωράριο άσκησής τους θα ακολουθεί το ωράριο της ΟΕΟΑ – «Αθήνα 2004».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στις κατά τόπους υπηρεσίες Απασχόλησης του ΟΑΕΔ, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ στο Διαδίκτυο (www.oaed.gr) καθώς και στην τηλεφωνική γραμμή 1564 (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών).

Έως την Πέμπτη οι αιτήσεις για τις 43 θέσεις στην ΕΚΟ – ΕΛΔΑ

Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τις 43 θέσεις που έχουν προκηρυχθεί από την ΕΚΟ – ΕΛΔΑ ΑΒΕΕ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι νέοι υπάλληλοι θα απασχοληθούν για ορισμένο χρονικό διάστημα στα αεροδρόμια των Νομών Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Κερκύρας, Κυκλάδων, Λέσβου, Μαγνησίας και Χανίων.

Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 42 οδηγοί ανεφοδιαστές αεροσκαφών ΥΕ και ένας μηχανικός ανεφοδιαστής ΔΕ.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 65 ετών, δηλαδή να έχουν γεννηθεί από το 1986 έως και το 1939.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως και την Πέμπτη 22 Απριλίου, στη διεύθυνση: ΕΚΟ – ΕΛΔΑ ΑΒΕΕ, Διεύθυνση Προσωπικού, Πύργος Αθηνών, Κτίριο Α΄- 13ος όροφος, Μεσογείων 2, 115 27, Αθήνα 9 για την Ανακοίνωση 01/2004.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

-Στην Αθήνα – Διεύθυνση Προσωπικού, Πύργος Αθηνών, Κτίριο Α΄ – 13ος όροφος, Μεσογείων 2, 115 27, τηλ. 210-7705.401-5.

-Στις εγκαταστάσεις ΕΚΟ – ΕΛΔΑ ΑΒΕΕ που βρίσκονται στα αεροδρόμια Αγχιάλου, Ζακύνθου, Καρπάθου, Κερκύρας (Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ), Ηρακλείου (Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ), Χανίων, Θεσσαλονίκης (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ), Κω, Μυκόνου, Μυτιλήνης, Ρόδου (ΔΙΑΓΟΡΑΣ), Σαντορίνης και Σκιάθου.

-Στην εγκατάσταση ΕΚΟ – ΕΛΔΑ ΑΒΕΕ, Μαστιχάρι, Κως.

-Στην εγκατάσταση ΕΚΟ – ΕΛΔΑ ΑΒΕΕ, στην περιοχή Σκάλα Λουτρών Μυτιλήνη

-Στην εγκατάσταση ΕΚΟ – ΕΛΔΑ ΑΒΕΕ, στην περιοχή Καλλιθέα, Ρόδος.

-Στο γραφείο ΕΚΟ – ΕΛΔΑ ΑΒΕΕ, οδός Κ. Καραμανλή 145 (πρώην Ν. Εγνατία 287), Θεσσαλονίκη.

-Στα γραφεία ΕΚΟ – ΕΛΔΑ ΑΒΕΕ, οδός Σταδίου 37, Ν. Αλικαρνασσός, Ηράκλειο.

Τέλος, η περίληψη της ανακοίνωσης και η σχετική αίτηση συμμετοχής δημοσιεύονται και στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.eko.gr).

17 εποχικοί υπάλληλοι στη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ που εδρεύει στην Αθήνα, προκειμένου να καλύψει εποχικές ανάγκες και πρόσκαιρες ανάγκες του ΑΗΣ Αγίου Γεωργίου, που εδρεύει στον Δήμο Κερατσινίου, θα προχωρήσει σε προσλήψεις 17 εποχικών υπαλλήλων. Το νέο προσωπικό που θα προσληφθεί, θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας, ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Ειδικότερα θα προσληφθούν πέντε φύλακες – επιτηρητές (ΓΥ3/Β) για 5 μήνες και 12 εργάτες για 8 μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι, για να μπορέσουν να υποβάλλουν αιτήσεις, πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 40 ετών, ελληνική ιθαγένεια και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν. Οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν, θα απασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο στις εργασίες για τις οποίες προσλαμβάνονται. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία του Σταθμού (αρμόδιοι υπάλληλοι Κ. Καρνάβας 210-4090326 και Β. Τσιβίνου 210- 4090220).

Ιατρικό Προσωπικό

Θέσεις ιατρικού προσωπικού προκηρύσσουν τα παρακάτω νοσηλευτικά ιδρύματα. Οι ενδιαφερόμενοι γι΄ αυτές θα πρέπει να απευθύνονται στις αντίστοιχες διευθύνσεις:

-ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: 1 επιμ. Β΄ νεφρολογίας, για το ΚΨΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: 1 επιμ. Α΄ ψυχιατρικής.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ: Από 21 Απριλίου 2004 μέχρι 10 Μαΐου 2004 στη Γραμματεία του Νοσοκομείου 25539-22011 και 25530-44134.

-ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Επαναπροκηρύσσει 1 επιμ. Β΄ χειρουργικής, 1 επιμ. Χειρουργικής, 1 επιμ. Β΄ γενικής ιατρικής.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ: Μέχρι 26 Απριλίου 2004 στη Γραμματεία του Νοσοκομείου, τηλ. 2510-292.486.

-ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ: 1 διευθυντή αναισθησιολογίας, 1 επιμ. Β΄ καρδιολογίας και επαναπροκηρύσσει 1 επιμ. Β΄ αιματολογίας ή ιατρικής βιοπαθολογίας ή παθολογίας.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ: Μέχρι 3 Μαΐου 2004 στη Γραμματεία του Νοσοκομείου, τηλ. 25410-47160, 25410-47151, 25410-47158 και 25410-47173.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.