47 στην Ελληνικη Βιομηχανια Ζαχαρης

Tην πρόσληψη 347 εποχικών υπαλλήλων, διαφόρων ειδικοτήτων και όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης, έχει ανακοινώσει η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. Το νέο προσωπικό που θα προσληφθεί θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και θα καλύψει ανάγκες των εργοστασίων Πλατέος και Σερρών. Ειδικότερα, στην Ελληνική Βιομηχανία Ζαχάρης θα αναλάβουν καθήκοντα 23 πτυχιούχοι ΑΕΙ και 26 ΤΕΙ, 135 απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και 163 άτομα κλάδου υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Στο εργοστάσιο Πλατέος, που εδρεύει στο Πλατύ Ημαθίας, θα τοποθετηθούν 203 νέοι εποχικοί. Οσοι επιθυμούν να καταθέσουν αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να σπεύσουν, καθώς η προθεσμία εκπνέει σήμερα, Δευτέρα 23 Αυγούστου. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο Εργοστάσιο Ζάχαρης Πλατύ Ημαθίας που βρίσκεται στο 44ο χλμ Θεσσαλονίκης- Βέροιας, Τ.Κ. 59032, και ειδικότερα στο Γραφείο Προσωπικού, τηλ. 23330-68.200 και 23330-68.306, αρμόδιος υπάλληλος Κωνσταντίνος Κόκκος.

 

Οι ενδιαφερόμενοι για τις 144 θέσεις που έχουν προκηρυχθεί για το εργοστάσιο Σερρών, έχουν προθεσμία να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Παρασκευή 27 Αυγούστου. Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν στο Εργοστάσιο Σερ ρών, 3ο χλμ οδού Σερρών- Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα στο Τμήμα Προσωπικού, τηλ. 23210-90.360, αρμόδια υπάλληλος Κλεοπάτρα Κοτζάογλου.

 

Οι υποψήφιοι οφείλουν να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από Δημόσια Αρχή. Επίσης, μπορούν να την αποστείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή. Σε αυτή την περίπτωση το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

 

Πρέπει να διευκρινιστεί, ότι κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Ωστόσο, η σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνον όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης, όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση, στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει. Οι αναλυτικές ανακοινώσεις πρόσληψης δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (www. ebz.gr).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.