464 προσληψεις φοροτεχνικων στους Δημους

Συνολικά 464 φοροτεχνικοί πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης θα προσληφθούν σε θέσεις τακτικού προσωπικού δήμων της χώρας, σύμφωνα με προκήρυξη που ολοκλήρωσε το ΑΣΕΠ και απέστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο για εκτύπωση. Οι υποψήφιοι για πρόσληψη θα πρέπει διαθέτουν τα ακόλουθα γενικά και ειδικά προσόντα:

* Να είναι Έλληνες πολίτες. Για όσους έχουν αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση θα πρέπει να έχει παρέλθει ένα τουλάχιστον έτος από την απόκτησή της, μι την ημερομηνία λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Υποψήφιοι δικαιούνται να είναι και πολίτες των κρατών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως εφόσον γνωρίζουν την Ελληνική γλώσσα σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων τους, η οποία αποδεικνύεται με Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (Ν. 2413/1996 άρθρο 10 παρ. 1), Δ Επιπέδου που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (τηλ.:

(2310) 459101/5 και (210) 9213112) ή με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54006, τηλ.:2310/997571. Δικαιούνται επίσης να είναι υποψήφιοι και όσοι απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση, αλλά δεν έχει παρέλθει έτος από την απόκτησή της, εφόσον μέχρι την απόκτησή της ήταν υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

* Να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1982.

* Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.

* Να έχουν λευκό ποινικό μητρώο.

* Οι άνδρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους πολίτες κράτους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, για τους οποίους δεν προβλέπεται τέτοιο κώλυμα στη χώρα τους.

* Να διαθέτουν:

– Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ της ημεδαπής ή άλλον ισότιμο τίτλο σχολών της αλλοδαπής, βάσει του οποίου χορηγήθηκε άδεια Λογιστή Φοροτεχνικού Α Τάξεως (πρωτεύων Πίνακας) οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ της ημεδαπής ή άλλον ισότιμο τίτλο σχολών της αλλοδαπής βάσει του οποίου χορηγήθηκε άδεια Λογιστή Φοροτεχνικού Β΄ Τάξεως (α΄επικουρικός Πίνακας).

Ανάλογα με την θέση που θα διεκδικήσουν οι υποψήφιοι, ενδέχεται να τους ζητηθούν και πρόσθετα προσόντα, όπως εμπειρία τουλάχιστον έξι μηνών σε τήρηση βιβλίων Γ΄ κατηγορίας Κ.Β.Σ. μετά τη λήψη της άδειας λογιστή Φοροτεχνικού Β΄ Τάξης ή χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή (Windows, Microsoft Office, Internet).

Η υποβολή των διακιολογητικών

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην διαδικασία επιλογής θα πρέπει μέχρι την Τρίτη 15 Ιουλίου 2003 να υποβάλουν ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, αίτηση στο ΑΣΕΠ και ειδικότερα στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Β Διεύθυνση Προσλήψεων, Προκήρυξη: 7/5Κ/2003, Οδός Πουλίου 6, Αμπελόκηποι, Αθήνα Τ.Κ. 115.23. Με την αίτηση, το έντυπο της οποίας μπορεί να αναζητηθεί στις Νομαρχίες και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr, θα πρέπει να συνυποβληθούν:

— φωτοαντίγραφο αυτής με πρωτότυπη υπογραφή

— παράβολο πέντε ευρώ, που εκδίδεται από Δημόσιο Ταμείο, και

— τα δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα κριτήρια και οι ιδιότητες που ο υποψήφιος επικαλείται στην αίτηση συμμετοχής του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 Ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.

Η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί από το Εθνικό Τυπογραφείο ( εντός των προσεχών ημερών.

Πού κατανέμονται οι θέσεις στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ

– Νομαρχία Δράμας: δήμος Δοξάτου 1, Δήμος Δράμας 1, Δήμος Καλαμπακίου 1, Δήμος Προσοστάνης 1, Δήμος Σιταγρών 1.

– Νομαρχία Έβρου: Δήμος Αλεξανδρούπολης 1, Δήμος Βύσσας 1, Δήμος Ορφέα 1, Δήμος Σουφλίου 1, Δήμος Τριγώνου 1, Δήμος Φερών 1

– Επαρχείο Βορείου Έβρου: Δήμος Διδυμοτείχου 1, Δήμος Ορεστιάδας 1.

– Νομαρχία Καβάλας: Δήμος Ελευθερών 1, Δήμος Θάσου 1, Δήμος Καβάλας 1, Δήμος Κεραμωτής 1, Δήμος Ορφανού 1, Δήμος Πιερέων 1, Δήμος Φιλίππων 1, Δήμος Χρυσούπολης 1.

– Νομαρχία Ξάνθης: Δήμος Βιστωνίδας 1, Δήμος Μύκης 1, Δήμος Ξάνθης 1, Δήμος Τοπείρου 1.

– Νομαρχία Ροδόπης: Δήμος Αρριανών 1, Δήμος Ιάσμου 1, Δήμος Κομοτηνής 1, Δήμος Μαρωνείας 1, Δήμος Σαπών 1, Δήμος Σώστου 1, Δήμος Φιλλύρας 1.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.