403 στελεχη στη ΜΟΔ σε ειδικες υπηρεσιες

«Κύμα» προσλήψεων έρχεται από τη Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (ΜΟΔ α.ε.), καθώς με δύο προκηρύξεις της θα προσλάβει 403 άτομα υψηλών προσόντων.

Με την πρώτη προκήρυξη θα προσληφθούν 363 άτομα.

Ειδικότερα, θα απασχολήσει έναν προϊστάμενο ειδικής υπηρεσίας διαχείρισης του ΠΕΠ Θεσσαλίας, 274 στελέχη με πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και 88 στελέχη με πτυχίο τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα εργαστεί σε διάφορες ειδικές υπηρεσίες και επιχειρησιακά προγράμματα σε όλη τη χώρα.

Αναλυτικά στοιχεία σχετικά για τη ΜΟΔ α.ε., τα τυπικά – ουσιαστικά και πρόσθετα προσόντα ανά θέση, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τη διαδικασία επιλογής αναφέρονται στα τεύχη προκήρυξης αριθμ. 1, αριθμ.2, αριθμ.3 τα οποία καλούνται οι υποψήφιοι να μελετήσουν με ιδιαίτερη προσοχή.

Με τη δεύτερη προκήρυξη θα προσληφθούν 40 άτομα ΠΕ και ΤΕ, προκειμένου να στελεχωθεί η Κεντρική Υπηρεσία της ΜΟΔ και η Ομάδα Έργου Υποστήριξη Τελικών Δικαιούχων Έργων και Ενεργειών του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

Η Ομάδα Έργου Υποστήριξη Τελικών Δικαιούχων Νήσων Αιγαίου, Απομακρυσμένων Περιοχών και Ορεινών Όγκων θα έχει έδρα την Αθήνα και προϋπόθεση τη δυνατότητα μετακίνησης και παραμονής των στελεχών της για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα σε νησιά του Αιγαίου, απομακρυσμένες περιοχές και περιοχές ορεινών όγκων. Για τις θέσεις αυτές προβλέπεται ελκυστικό πακέτο αποδοχών. Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθευτούν τα Τεύχη Προκήρυξης μαζί με το έντυπο αίτησης υποψηφιότητας.

•από τα γραφεία της Μ.Ο.Δ. α.ε. (Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού) Μιχαλακοπούλου 103, τηλ. 74991444 – 7499126 – 7499146.

•Από τον κόμβο Internet στη διεύθυνση www.mou.gr.

•Από την έδρα της Ειδικής Υπηρεσίας κάθε Περιφέρειας.


Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν ταχυδρομικά την αίτηση υποψηφιότητας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά (με συστημένη επιστολή ΕΛΤΑ ή ιδιωτική ταχυμεταφορά), το αργότερο μέχρι 14 Σεπτεμβρίου στη διεύθυνση της Μ.Ο.Δ. α.ε. Μιχαλακοπούλου 103, 11527 Αθήνα, Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού. Ως ημερομηνία αποστολής θεωρείται η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.