4 θεσεις μονιμων στο Παραρτημα Αποθεραπειας και Αποκαταστασης Παιδιων με Αναπηρια Κομοτηνης

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για 317 θέσεις στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας

Δημοσιεύθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 7Κ/2019 του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 317 μονίμων υπαλλήλων στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας της χώρας.

Οι προσλήψεις που θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ, αφορούν τακτικό προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στους εποπτευόμενους από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων φορείς πρόνοιας.
 
Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει στις 23 Δεκεμβρίου 2019  και λήγει στις 10 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει στις 13 Ιανουαρίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 28 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

34 θέσεις στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ

Σύμφωνα με την κατανομή των θέσεων για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της ΑΜΘ προβλέπονται 34 θέσεις εκ των οποίων οι 4 στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής. Συγκεκριμένα για το Παράρτημα Κομοτηνής 1 θέση αφορά την ειδικότητα ΤΕ Εργοθεραπευτών και 3 θέσεις την ειδικότητα ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων/Βοηθών Νοσηλευτών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά την προκήρυξη στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.kkppamth.gr/prokiryxi-monimoy-prosopikoy-sta-ken/

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.