4 θεσεις για 8 μηνες στον ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνης

Μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων ατόμων θα προχωρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ στη Ροδόπη.

Πρόκειται για τις εξής ανά ειδικότητα θέσεις:

  • ΠΕ Υπάλληλοι Γραφείου 1 θέση
  • ΤΕ Πτυχιούχοι Διοικητικού Λογιστικού 1 θέση
  • ΔΕ Σχεδιαστές Μέσω Συστημάτων Η/Υ 1 θέση
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων 1 θέση

Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση διάρκειας 8 μηνών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 4/2023 (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην ακόλουθη διεύθυνση ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, Σισμάνογλου 69Α, Τ.Κ. 69133 – ΚΟΜΟΤΗΝΗ, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης, υπόψη κυρίας Δάγκα Γεωργίας (τηλ. επικοινωνίας: 25310 – 74002), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε ένα μόνο αρχείο μορφής PDF στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων με ηλεκτρονικό τρόπο κρίνεται με βάση την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής, ενώ το εμπρόθεσμο με συστημένη αποστολή κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε ήδη και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023.

Info

Ολόκληρη η ανακοίνωση βρίσκεται εδώ:

https://deddie.gr/el/deddie/apasxolisi/theseis-ergasias/proslipsi-ektaktou-proswpikou/proslipsi-prosopikou-dpmth-perioxi-komotinis/

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.