3 Υπευθυνοι Εκπαιδευσης σε ΚΕΕ του ΙΔΕΚΕ

Το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.) της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι υπεύθυνος φορέας υλοποίησης των Έργων «Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) ΙΙ και IV», τα οποία εντάσσονται στο ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ του ΥΠΕΠΘ, Μέτρο 1.1., Ενέργεια 1.1.2β. και συγχρηματοδοτούνται από το Ε.Κ.Τ.

Στο πλαίσιο των παραπάνω έργων, το ΙΔΕΚΕ και σύμφωνα με την 174/2-7-2007 Πράξη του ΔΣ προκηρύσσει τις εξής θέσεις:

•Μία (1) θέση Υπεύθυνου Εκπαίδευσης ΚΕΕ Ροδόπης

•Μία (1) θέση Υπεύθυνου Εκπαίδευσης ΚΕΕ Κοζάνης

•Μία (1) θέση Υπεύθυνου Εκπαίδευσης ΚΕΕ Λευκάδας

Η σύμβαση των παραπάνω θα διαρκέσει μέχρι 30/6/2008 (8ωρη αποκλειστική απασχόληση πρωινές ή και απογευματινές ώρες. Μετακινήσεις εντός του νομού).

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν τις πρωτότυπες έντυπες αιτήσεις ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά με επισυναπτόμενα και επικυρωμένα αντίγραφα όλων των τίτλων και βεβαιώσεων τους, στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων, (Αχαρνών 426 και Κοκκινάκη 17, Αθήνα Τ.Κ. 11143, τηλ.210 2114152).

Δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται αιτήσεις που αποστέλλονται με FAX ή e-mail καθώς και αιτήσεις χωρίς πλήρη δικαιολογητικά ή αιτήσεις που δεν έχουν χρησιμοποιήσει την προβλεπόμενη έντυπη αίτηση. Τέλος ακυρώνονται αιτήσεις υποψηφίων που δεν έχουν δηλώσει ή δηλώνουν πολλαπλές προτιμήσεις στην ίδια ή διαφορετική αίτηση ανεξάρτητα γεωγραφικής περιοχής.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι 26/10/2007 ημέρα Παρασκευή, καθημερινά από 10.00 έως 14.00.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία ουδεμία αίτηση γίνεται αποδεκτή έστω και ταχυδρομικά (η ημερομηνία του ταχυδρομείου δεν λαμβάνεται υπόψη).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.