3 θεσεις στον ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνης

Αιτήσεις μέχρι τις 3 Ιουλίου

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών ατόμων θα προβεί ο ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής.

Οι θέσεις αφορούν τις εξής ειδικότητες:

  • ΤΕ Πτυχιούχοι Διοικητικού Λοτιστικού (Υπάλληλοι Γραφείου) 2 άτομα
  • ΔΕ Σχεδιαστές Μέσω Συστημάτων Η/Υ 1 άτομο

Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση διάρκειας 8 μηνών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 2/2023 (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, Σισμάνογλου 69Α, Τ.Κ. 69133 – ΚΟΜΟΤΗΝΗ, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης, υπόψη κυρίας Δάγκα Γεωργίας (τηλ. επικοινωνίας: 25310 – 74002), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε ένα μόνο αρχείο μορφής PDF στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων από 24/06/2023 έως και 03/07/2023.

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ΔΕΔΔΗΕ ΣΟΧ» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Info

Αναλυτικά η ανακοίνωση βρίσκεται ΕΔΩ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.