2ο Μega bazaar απο την αντιπροσωπεια αυτοκινητων Αuto Ηouse Γεωργοπουλος

Σα συνέχεια του επιτυχημένου εγχειρήματος, στο οποίο προχώρησε τον περασμένο Ιούνιο η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Αuto Ηouse Γεωργόπουλος, διοργανώνεται το Σάββατο και την Κυριακή 30 και 31 Οκτωβρίου το 2ο mega bazaar στις εγκαταστάσεις της αντιπροσωπείας στην οδό Εθν. Μακαρίου τέρμα, στην Κομοτηνή. Η πρώτη διοργάνωση του mega bazaar ήταν μια προσπάθεια, από τη μια μεριά να τονωθεί η αγορά αυτοκινήτου, που τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται σε ύφεση, από την άλλη μεριά να δοθεί η ευκαιρία στον κόσμο, σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για όλους, να έχουν πρόσβαση στην αγορά ενός αγαθού, που αποτελεί είδος πρώτης ανάγκης για τους περισσότερους, προκείμενου για την διευκόλυνση στις ανάγκες της καθημερινότητάς τους.

Αντίδοτο στην κρίση, που διέρχεται η αγορά

Σαν ένα αντίδοτο στην κρίση, που διέρχεται η αγορά, το πρώτο mega bazaar από την αντιπροσωπεία Αuto Ηouse Γεωργόπουλος απέδειξε ότι μπορεί να εξυπηρετήσει τον παραπάνω σκοπό. Όπως δήλωσε, ο κ. Δήμος Γεωργόπουλος, «την προηγούμενη φορά είχαμε 60 αυτοκίνητα στην έκθεση και λόγω της μεγάλης επιτυχίας, που γνώρισε η πρώτη μας προσπάθεια, αυξήσαμε τη γκάμα μας στα 80 αυτοκίνητα, πλέον, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες του κόσμου». Παρατήρησε δε ότι «η κίνηση στην αγορά αυτοκίνητου αυτήν την περίοδο παρουσιάζει μεγάλη, τόσο στα καινούργια, όσο και στα μεταχειρισμένα». Και συνέχισε «ο μόνος τρόπος πλέον να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κατάσταση είναι να κάνουμε πολύ δυνατές πρόσφορες. Γι’ αυτό και τις ημέρες, που θα πραγματοποιηθεί το bazaar, οι τιμές θα είναι πραγματικά χαμηλές. Το ποσοστό, μάλιστα, της έκπτωσης, που θα προβούμε, θα είναι ακόμη μεγαλύτερο από την προηγούμενη φορά».

 

Μεγάλη ποικιλία και πλήρως ελεγμένα αυτοκίνητα

Ως προς το περιεχόμενο της έκθεσης και την ποιότητα των αυτοκινήτων, που θα εκτεθούν, τα αυτοκίνητα, που θα περιλαμβάνονται, θα είναι πλήρως ελεγμένα και θα φέρουν εγγύηση για έναν χρόνο. Επιπλέον, θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, τόσο όσον αφορά τις κατασκευάστριες εταιρίες και τις χώρες προέλευσης, όσο και τις κατηγορίες κυβισμού, όπου θα διατίθενται από μεσαίας και μικρομεσαίας κατηγορίας, μέχρι και τζιπ μεγάλου κυβισμού. Όλα τα αυτοκίνητα, μάλιστα, θα είναι τελευταίας τεχνολογίας, σε μοντέλα από το 2006 και μετά.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο αρχικός στόχος, που είχε θέσει πριν από λίγους μήνες ο κ. Γεωργόπουλος, να καταστεί αυτή η προσπάθεια ως ένας θεσμός, βαίνει, πλέον, προς επίτευξη, κάνοντας ένα βήμα ακόμη με τη διοργάνωση του 2ου mega bazaar. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία το Σάββατο και την Κυριακή, από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ, να επισκέπτεται το χώρο της έκθεσης, έναν χώρο 2000 τ.μ., που περιλαμβάνει και 1000 τ.μ. πάρκινγκ, για την διευκόλυνση των επισκεπτών. Οι διοργανωτές από τη μεριά τους υπόσχονται μια άρτια και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Περαιτέρω, κάθε επισκέπτης μπορεί να δει από κοντά τα εκτιθέμενα αυτοκίνητα, να εξετάσει, αν ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις οικονομικές του δυνατότητες και να κάνει μια ώριμη επιλογή, προκειμένου να διευκολύνει την καθημερινότητα του, χωρίς να θίγεται το οικονομικό του συμφέρον. Σε μια περίοδο, που οι επιλογές λιγοστεύουν, ακόμη και για την κάλυψη βασικών αναγκών, οι ευκαιρίες πρέπει να ανιχνεύονται και να αξιοποιούνται.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.