29 προσληψεις ορισμενου χρονου στο Γενικο Νοσοκομειο Κομοτηνης

Μέχρι τις 9 Ιανουαρίου οι αιτήσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής με την οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους, ιδιώτες – φυσικά πρόσωπα σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη σύναψη είκοσι εννέα ατομικών συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, για υπηρεσίες καθαριότητας των κτιρίων του και του περιβάλλοντος χώρου.
 
Οι συμβάσεις που θα συναφθούν θα ανέρχονται σε είκοσι εννέα, για θέσεις εργαζομένων ως καθαριστών – τριών για τα κτίρια του ΓΝ Κομοτηνής , ΔΙΕΚ και ΚΕΦΙΑΠ, με οκτάωρη απασχόληση.
 

Αριθμός θέσεων Κατηγορία Απαιτούμενα προσόντα Χρονική διάρκεια
29 ΥΕ Καθαριστών- τριών Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα Από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι 31.12.2018

 
 
Τα πρόσωπα που συνάπτουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου υπάγονται στην ασφάλιση ΙΚΑ- ΕΤΑΜ. Το κόστος σύναψης σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου εκάστου συμβαλλόμενου, καθορίζεται σε μηνιαία βάση σύμφωνα με τις μικτές μηνιαίες αποδοχές που θα λάμβανε ένας μόνιμος υπάλληλος καθαριότητας , κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ) στον ίδιο Φορέα, σύμφωνα με το ενιαίο μισθολόγιο (Ν. 4354/2015), λαμβανομένων υπόψη όλων των επιδομάτων, προσαυξήσεων και αποζημιώσεων που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία. 

Απαιτούμενα δικαιολογητικά 

Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να υποβάλλουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας
 2. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ από την οποία να προκύπτει α) ότι κατά την ημέρα υποβολής της αιτήσεως ή μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων είναι άνεργοι και β) η τελευταία ημερομηνία της τελευταίας εγγραφής συνεχόμενης ανεργίας μέχρι την έκδοση της ανωτέρω βεβαίωσης.
3. Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου δήμου ή κοινότητας ή βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης που χορηγείται από τα ΚΕΠ, πρόσφατης έκδοσης και όχι παλαιότερης των δυο μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Για την πιστοποίηση της πολυτεκνικής ιδιότητας απαιτείται πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας (ΑΣΠΕ) (Ν. 4316/2014 ΦΕΚ 270/Α).
5. Δικαιολογητικά ενδεικτικά απόδειξης συναφούς εμπειρίας στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα ή με Συμβάσεις Έργου:
 
Α. Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία προκύπτει η διάρκεια ασφάλισης συνοδευόμενη από υπεύθυνη δήλωση περί των παρασχεθέντων υπηρεσιών ή σχετική βεβαίωση του εργοδότη.
Β. Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα μπορούν εναλλακτικά αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου από την οποία να προκύπτει η διάρκεια απασχόλησης.
Γ. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αποδεικνύουν συναφή εμπειρία σύμφωνα με το επισυναπτόμενο παράρτημα. 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους και τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή , στην Ταχ. Δ/νση: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΟΥ 45 ΤΚ 69133 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την αναφερόμενη στο φάκελο αποστολής ημερομηνία, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. 

Προθεσμία υποβολής 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε ήδη από τις 29 Δεκεμβρίου 2016 και λήγει στις 9 Ιανουαρίου 2017.
 
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 παρ. 4 του ν. 1599/1986 Α) Στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΓΝ Κομοτηνής Β) Στην ιστοσελίδα www.komotini-hospital.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.