28 θεσεις στον Ελληνικο Οργανισμο Γαλακτος

Την πλήρωση 28 θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοίνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του στις νομαρχίες: Αθηνών, Δράμας, Έβρου, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Λάρισας, Λέσβου, Πέλλας και Ρεθύμνης.

Η πλήρωση των θέσεων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας, ενώ οι νέοι υπάλληλοι θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Αφορά θέσεις γεωπόνων – κτηνιάτρων, τεχνολόγων γεωπονίας, τεχνικών εργαστηρίων, οδηγών Δειγματοληπτών, Οικονομικών – διοικητικών, διοικητικών – λογιστικών, χειριστών Η/Υ, γραμματέων δακτυλογράφων και χημικών.

Οσοι επιθυμούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην προκήρυξη, θα πρέπει να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1982 και να έχουν τη φυσική καταλληλότητα και την υγεία που θα τους επιτρέψει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επέλεξαν.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στον Οργανισμό, στο γραφείο που έχει ορισθεί, στη διεύθυνση: Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος (ΕΛΟΓ) – τ.θ. 50829, (Γρ. Διεύθυνσης) Κηφισίας 33, τ.κ. 54014 – Θεσσαλονίκη (για την προκήρυξη 1/16Μ/2003). Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310/326452, 326453.

Στα ΚΕΠ

Το έντυπο της αίτησης μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αναζητήσουν από τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών. Για την ίδια προκήρυξη, επιτρέπεται η υποβολή μίας μόνο αίτησης και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας εκπαίδευσης.

Η ανακρίβεια δηλουμένων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.

Η προκήρυξη έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ 304/6-8-03 (τεύχος ΑΣΕΠ).

Οι θέσεις ανά νομαρχία – ειδικότητα και υπηρεσία

Νομαρχία Δράμας

ΠΕ Τεχνολόγων Γεωπόνων – Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας Γάλακτος ΕΛΟΓ – 1

ΔΕ Τεχνικών Εργαστηρίων – Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας Γάλακτος ΕΛΟΓ – 1

ΔΕ Οδηγών Δειγματοληπτών – Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας Γάλακτος ΕΛΟΓ – 1

Νομαρχία Έβρου

ΠΕ Κτηνιάτρων – Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας Γάλακτος ΕΛΟΓ – 1

ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας – Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας Γάλακτος ΕΛΟΓ – 1

ΔΕ Οδηγών Δειγματοληπτών – Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας Γάλακτος ΕΛΟΓ – 1

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.