28 Απριλιου ο διαγωνισμος στην Τραπεζα Ελλαδος

Το Σάββατο 28 Απριλίου θα διεξαχθούν οι γραπτές εξετάσεις στον διαγωνισμό της Τράπεζας της Ελλάδος για τις 128 θέσεις τακτικών υπαλλήλων Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν το πρωί και το απόγευμα, ενώ σύμφωνα με το ΑΣΕΠ το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων, καθώς και τα εξεταστικά κέντρα θα γνωστοποιηθούν σύντομα.

Υπενθυμίζεται πως η προκήρυξη της ΤτΕ αφορά 58 θέσεις ΠΕ και 70 θέσεις ΔΕ του κλάδου Λογιστικός – Ταμιακός. Από τις θέσεις ΠΕ οι 11 προβλέπεται να καλυφθούν από πολύτεκνους και οι 5 από τρίτεκνους, ενώ για την κατηγορία ΔΕ τα αντίστοιχα νούμερα είναι 14 και 7.

Προσόντα διορισμού

Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, θα πρέπει να συγκεντρώνουν τα εξής προσόντα:

•Για την κατηγορία ΠΕ:
Να είναι ηλικίας έως 35 ετών, να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε τμήματος ΑΕΙ της ημεδαπής, περιλαμβανομένων και των πτυχίων ή διπλωμάτων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) και των Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ή ισότιμων σχολών της αλλοδαπής, να γνωρίζουν άριστα την αγγλική γλώσσα και να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ.

•Για την κατηγορία ΔΕ: Να είναι ηλικία έως 35 ετών, να διαθέτουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής, να γνωρίζουν πολύ καλά την αγγλική γλώσσα και να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.