258 Γατροι και Οδοντιατροι με συμβασεις μισθωσης εργου για 12 μηνες

Το Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. προκειμένου να καλύψει άμεσες και επιτακτικές ανάγκες, θα συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου για 12 μήνες με ιατρούς – οδοντιάτρους διαφόρων ειδικοτήτων για την παροχή περίθαλψης στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, για 27 ώρες απασχόλησης την εβδομάδα σε ωράριο που θα συμφωνείτε από τον συμβαλλόμενο και τον Διευθυντή της Μονάδας και με συνολική αμοιβή 21.600 Ευρώ ανεξαρτήτως περιστατικών, καταβαλλόμενη σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση – δήλωση εντός προθεσμίας που αρχίζει από 21- 04- 2011 και λήγει την 05- 05 – 2011. Οι αιτήσεις – δηλώσεις θα αποστέλλονται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, προς τη Διοίκηση του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. και στη Διεύθυνση: Ι.Κ.Α. Τ.Θ. 34215, 10210 ΑΘΗΝΑ

Τα έντυπα των αιτήσεων – δηλώσεων μπορούν να τα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τις κατά τόπους Μονάδες Υγείας & Υποκαταστήματα του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. ή από την ιστοσελίδα του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. www.ika.gr
Παλαιότερες αιτήσεις που έχουν υποβληθεί προ της παρούσας πρόσκλησης δε θα λαμβάνονται υπόψη, καθώς και οι αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά την εκπνοή της προθεσμίας.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται κατά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και όχι με την υποβολή της αίτησης.
Για σχετικές πληροφορίες: 210-5215000 – Τμήμα Υπηρεσιακής Κατάστασης Ιατρών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.