232 θεσεις ΔΕ

Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων τριάντα δύο θέσεων (232) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) στο Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.).

Σε 15 νησιά Αιγαίου και Ιονίου, στην Κρήτη και την Εύβοια κατανέμεται η πλειονότητα των θέσεων από τις 232 που προκήρυξε το ΕΚΑΒ για τις υπηρεσίες του (Προκήρυξη 1Κ/2009).

Πιο συγκεκριμένα, 115 θέσεις θα καλυφθούν σε νησιά, 113 στην ηπειρωτική χώρα και τέσσερις θέσεις σε δύο νομούς της Κρήτης.

Με 91 Διασώστες θα ενισχυθούν 14 νησιά στο Αιγαίο, εκ των οποίων τις περισσότερες θέσεις θα καλύψουν η Ρόδος με 17 θέσεις, η Μυτιλήνη με εννέα, η Ικαρία με οκτώ και η Χίος με επτά, ενώ από έξι θέσεις θα καλυφθούν στη Λήμνο, τη Μύκονο και την Τήνο.

Στην Εύβοια, οι θέσεις ανέρχονται σε 16 και αφορούν τη Χαλκίδα και την Ιστιαία με επτά και εννέα θέσεις, αντίστοιχα.

Στην Κέρκυρα θα πραγματοποιηθούν οκτώ προσλήψεις.

Στην ενδοχώρα, η πλειονότητα των θέσεων αφορά την Κεντρική Υπηρεσία του φορέα στην Αθήνα (85 θέσεις), ενώ 19 θέσεις θα καλύψει το ΕΚΑΒ Βοιωτίας, τέσσερις το ΕΚΑΒ Φλώρινας, τρεις το ΕΚΑΒ Ξάνθης και δύο το ΕΚΑΒ Γρεβενών.

Ο μόνος τρόπος για τους υποψηφίους να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό είναι η απόκτηση διπλώματος επαγγελματικής κατάρτισης της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου – Διασώστης» στα ΙΕΚ του ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας σχολής του εσωτερικού ή εξωτερικού.

Θα χρειαστούν, επιπλέον, επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης Γ κατηγορίας, ενώ για όσους επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το κριτήριο της εντοπιότητας, είναι υποχρεωτική η παραμονή τους στον τόπο διορισμού για τουλάχιστον μία δεκαετία.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 6 Μαρτίου, ενώ η υποβολή τους θα γίνεται μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ Post που διατίθεται στα ΕΛΤΑ, αναφέροντας απαραιτήτως την κατηγορία ΔΕ.

Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ

Αίτηση για την

Προκήρυξη: 1Κ/2009

Κατηγορία: ΔΕ

Τ.Θ. 14308

Τ.Κ. 115 10

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.