230 νεες θεσεις στη ΔΕΗ

Στην πρόσληψη 230 υπαλλήλων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προχωρούν τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ που λειτουργούν σε όλη τη χώρα για την κάλυψη των εποχικών αναγκών των υπηρεσιών τους.

 

Ηδη τρέχουν οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων και για τις 230 θέσεις και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις της ΔΕΗ προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για τα προσόντα διορισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και τη διαδικασία κατάθεσης των αιτήσεων.

 

Σύμφωνα με τις προκηρύξεις που έχουν εκδοθεί από τις υπηρεσίες της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα, αναμένεται να προσληφθούν ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΔΕ Τεχνικών Επιμελητών, ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων, ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου, ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Τεχνικών Εργων, ΔΕ Σχεδιαστών, ΔΕ Λογιστικού Διοικητικού και ΥΕ Κλητήρων και ΥΕ Τραπεζοκόμων.

 

Για όλες τις θέσεις οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών, πλην των θέσεων που αφορούν την κατηγορία των ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 45 ετών.

 

Για την ειδικότητα των ηλεκτροτεχνιτών δικτύων η ΔΕΗ διατηρεί το δικαίωμα να εκπαιδεύσει τους επιτυχόντες σε ειδικό εκπαιδευτικό κύκλο στις σχολές της ΔΕΗ Α.Ε. Η μη καταλληλότητα του επιτυχόντα για τη θέση εργασίας για την οποία προσλήφθηκε ή η μη επιτυχής αποφοίτησή του από τον κύκλο εκπαίδευσης από τις Σχολές της ΔΕΗ συνιστούν σημαντικό λόγο καταγγελίας της σύμβασης εργασίας.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας που έχει εκδώσει την σχετική προκήρυξη.

 

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μιας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μια ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
Οι υποψήφιοι πέραν των δικαιολογητικών που ορίζονται στις προκηρύξεις οφείλουν να υποβάλουν και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι έχουν απασχοληθεί στην ΔΕΗ Α.Ε. με οποιαδήποτε σχέση εργασίας (π.χ. σύμβαση έργου, ημερομίσθιοι κ.ά. εκτός πρακτικής άσκησης) κατά την τελευταία διετία καθώς και τα χρονικά διαστήματα που απασχολήθηκαν.

Να σημειωθεί, τέλος, πως οι υποψήφιοι κατατάσσονται σε πίνακες με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.