200 προσληψεις συνοριοφυλακων σε Ξανθη και Δραμα

Ολοκληρώνεται στις 28 Αυγούστου η προθεσμία

«Τρέχει» η προθεσμία για τις αιτήσεις για 480 προσλήψεις συνοριοφυλάκων ορισμένου χρόνου στην αστυνομία. Η προκήρυξη αφορά και την ΑΜΘ καθώς σε αυτή προβλέπεται η πρόσληψη 100 συνοριοφυλάκων σε Ξάνθη και άλλων 100 στη Δράμα.

Να σημειωθεί ότι από τις προκηρυσσόμενες θέσεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ήτοι στις Περιφερειακές Ενότητες Δράμας και Ξάνθης, ποσοστό 5% αυτών, επιφυλάσσεται αποκλειστικά για τους υποψήφιους Έλληνες/ίδες πολίτες, που ανήκουν στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Οι υποψήφιοι/ες που εντάσσονται στην ως άνω ειδική κατηγορία διεκδικούν αρχικά το διορισμό τους με τη Γενική σειρά και σε περίπτωση μη επιτυχίας τους, κρίνονται βάσει της ειδικής κατηγορίας.

Συνακόλουθα, οι υποψήφιοι/ες που υπάγονται σε ειδική κατηγορία, διεκδικούν αρχικά το διορισμό τους από τις θέσεις της Γενικής σειράς, διαγωνιζόμενοι/ες με όλους/ες τους/ις υποψηφίους/ες και σε περίπτωση μη επιτυχίας, (διεκδικούν το διορισμό τους) από τις θέσεις που επιφυλάσσονται αποκλειστικά για την ειδική κατηγορία, στην οποία εντάσσονται.

Ο αριθμός των θέσεων που δεν θα καλυφθεί από υποψήφιους/ες της ως άνω ειδικής κατηγορίας θα καλυφθεί από επιλαχόντες/ούσες της γενικής σειράς.

Υποβολή αίτησης

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προσκομίζοντας παράλληλα και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, μέχρι της 28-08-2020 και ώρα 15.00. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής. Αίτηση που υποβάλλεται ταχυδρομικώς, με ηλεκτρονικό μέσο ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, δεν γίνεται δεκτή και δεν θα λαμβάνεται υπόψη για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Info

Για τα κριτήρια συμμετοχής καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στον εξής ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A6%CE%A3%CE%9F46%CE%9C%CE%A4%CE%9B%CE%92-%CE%9A%CE%A9%CE%A3?inline=true

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.