200 εποχικοι στις Μοναδες Κοινωνικης Φροντιδας

Με 200 θέσεις Επικουρικού προσωπικού θα καλύψουν τις άμεσες ανάγκες οι Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας των επτά Υγειονομικών Περιφερειών. Μάλιστα, ήδη έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Αρ. Φύλλου 555 8ης Απριλίου) 119 θέσεις Νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού για πέντε Υγειονομικές Περιφέρειες. Στην Υ.ΠΕ. Κρήτης θα προσληφθούν 19 άτομα, στην Υ.ΠΕ. Μακεδονίας Θράκης 39, στην Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιόνιων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας θα καλυφθούν 25 θέσεις και στην Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου μόλις εννέα. Τέλος, η Περιφέρεια Αττικής θα εντάξει στο δυναμικό της 27 άτομα. Οι περισσότερες θέσεις θα καλυφθούν από ΔΕ Αδελφούς Νοσοκόμους, ΔΕ Θεραπευτές Παιδαγωγούς, ΔΕ Βοηθούς Νοσοκόμους, ΤΕ Φυσιοθεραπευτές, ΤΕ Εργοθεραπευτές, ΤΕ Λογοθεραπευτές και ΔΕ Νοσηλευτές.
Στην Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης θα καλυφθούν 19 θέσεις Επικουρικού

ΥΠ.Υ. Μακεδονίας-Θράκης
Τριάντα εννέα θέσεις Επικουρικού προσωπικού θα καλύψουν οι Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας της Υ.ΠΕ. Μακεδονίας-Θράκης. Συγκεκριμένα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη οι θέσεις είναι οι εξής:
Στην Παιδόπολη «Αγιος Γεώργιος» Καβάλας θα καλυφθούν πέντε θέσεις ΔΕ Θεραπευτών Παιδαγωγών, ενώ από μία θέση θα μοιραστούν οι ειδικότητες: ΠΕ Ψυχολόγων, ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας και ΥΕ Βοηθ. Υγειονομικού Προσωπικού.
Στη Μ.Κ.Φ. Θ.Χ.Π. Δράμας θα προσληφθούν τρεις ΔΕ Θεραπευτές-Παιδαγωγοί και δύο ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας. Ολοι οι νέοι συνεργάτες θα εργαστούν για χρονική διάρκεια 12 μηνών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.