20 προσληψεις εκτος ΑΣΕΠ στο ΕΚΕΠΙΣ

Είκοσι θέσεις για πτυχιούχους Πανεπιστημίου και Τ.Ε.Ι. και διπλωματούχους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκήρυξε το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΚΕΠΙΣ). Πρόκειται για 13 θέσεις κατηγορίας ΠΕ, δύο θέσεις ΤΕ και πέντε θέσεις κατηγορίας ΔΕ, για τις οποίες το προσωπικό θα συνάψει σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Ειδικότερα, θα προσληφθούν:

•Οκτώ πτυχιούχοι ΠΕ με γνωστικό αντικείμενο Μηχανικού, σύμφωνα με τα αναγνωρισμένα επαγγέλματα μηχανικού του ΤΕΕ ή διοίκησης επιχειρήσεων ή διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων ή οικονομικών ή άλλων συναφών με αυτά γνωστικών αντικειμένων.

•Ενας πτυχιούχος ΠΕ με γνωστικό αντικείμενο τη νομική επιστήμη.

•Δύο πτυχιούχοι ΠΕ με γνωστικό αντικείμενο Μηχανικού Ηλεκτρονικών υπολογιστών ή πληροφορικής, με ειδίκευση και εμπειρία σε σχεδίαση συστημάτων λογισμικού και διαχείρισης δικτύων.

•Ενας πτυχιούχος ΠΕ με τουλάχιστον διετή εμπειρία σε θέματα επικοινωνίας.

•Δύο πτυχιούχοι Τ.Ε.Ι. με γνωστικό αντικείμενο διοίκησης ή διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων ή επαγγελματικής εκπαίδευσης.

•Πέντε διπλωματούχοι ΔΕ με γνώση Η/Υ και επαγγελματική εμπειρία σε διοίκηση, γραμματειακή υποστήριξη και ικανότητα χρήσης συστημάτων αυτοματισμού γραφείου.

Οι υποψήφιοι για τον διαγωνισμό θα υποβληθούν και στη διαδικασία της προφορικής συνέντευξης που αποτελεί και το τελευταίο στάδιο της διαγωνιστικής διαδικασίας. Θα προηγηθεί η αξιολόγηση των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων των υποψηφίων που δεν αποκλείστηκαν και θα καταρτιστεί πίνακας βαθμολογίας, ο οποίος θα αναρτηθεί στο Κέντρο, τυπικών, πρόσθετων προσόντων και επαγγελματικής εμπειρίας κατά θέση και θα αναρτηθεί στο ΕΚΕΠΙΣ.

Το προσωπικό θα προσληφθεί αρχικά (το πρώτο δωδεκάμηνο) με την προϋπόθεση ότι η απόδοσή του θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και απαιτήσεις της θέσης.

Κατά τους δύο τελευταίους μήνες θα επακολουθήσει αξιολόγησή του, από την οποία θα εξαρτηθεί η παραμονή του στο ΕΚΕΠΙΣ.

Σημειώνεται, επιπλέον, ότι οι προσλήψεις του προσωπικού μπορεί να γίνουν σταδιακά, γεγονός για το οποίο αποκλειστικά υπεύθυνο είναι το Κέντρο. Ο πίνακας με τους επιτυχόντες θα ισχύει για 12 μήνες από την έγκρισή του από το Διοικητικό Συμβούλιό του.

Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 5 Αυγούστου στα γραφεία του ΕΚΕΠΙΣ, Κωνσταντινουπόλεως 49, Τ.Κ. 118 55, Αθήνα ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, με την ένδειξη «Αίτηση για τη στελέχωση της μονάδας Διοίκησης Έργου (Μ.Δ.Ε.) του Ε.Σ.Σ.Ε.Ε.Κ.Α.». Πληροφορίες στο τηλ. 210 3403200.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.