2 υπαλληλους γραφειου για οχτω μηνες ψαχνει η ΔΕΗ στο Καταστημα Κομοτηνης

Από 8 μέχρι 17 Νοεμβρίου οι αιτήσεις

Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικού αριθμού 44 ατόμων για κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας μέχρι 8 μήνες ανακοίνωσε χθες η ΔΕΗ Α.Ε.
 
Από τις παραπάνω 44 προσλήψεις σύμφωνα με την ανακοίνωση οι 9 θα κατευθυνθούν σε καταστήματα πωλήσεων της ΔΕΗ στην ΑΜΘ με την κατανομή να γίνεται ως εξής:
 

Υπηρεσιακή Μονάδα Τόπος
απασχόλησης
Ειδικότητα Αριθμός
ατόμων
ΚΠΜΘ/Κατάστημα
Πωλήσεων Ξάνθης
Ξάνθη
Ν. Ξάνθης
ΔΕ *
Υπάλληλοι Γραφείου
2
ΚΠΜΘ/Κατάστημα
Πωλήσεων Καβάλας
Καβάλα Ν. Καβάλας ΔΕ *
Υπάλληλοι Γραφείου
1
ΚΠΜΘ/Κατάστημα
Πωλήσεων Κομοτηνής
Κομοτηνή Ν. Ροδόπης ΔΕ *
Υπάλληλοι Γραφείου
2
ΚΠΜΘ/Κατάστημα
Πωλήσεων Αλεξανδρούπολης
Αλεξανδρούπολη Ν. Έβρου ΔΕ *
Υπάλληλοι Γραφείου
4

 
 
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
 
Τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες, αναφέρονται λεπτομερώς στην Ανακοίνωση ΣΟΧ υπ. αριθ.5/2016 και στα σχετικά Παραρτήματα τα οποία αναρτώνται στη Μονάδα/Μονάδες της υπηρεσίας που προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων του δήμου/των δήμων όπου αυτές εδρεύουν.
 
Επιπροσθέτως, η Ανακοίνωση ΣΟΧ υπ αριθ.5/2016, τα σχετικά με την Ανακοίνωση Παραρτήματα καθώς και το σχετικό έντυπο αίτησης αναρτώνται στο δικτυακό τόπο της ΔΕΗ www.dei.gr. ακολουθώντας τη διαδρομή: Απασχόληση  Θέσεις Εργασίας  Πρόσληψη Έκτακτου Προσωπικού. 

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τις 8 Νοεμβρίου 2016 έως και 17 Νοεμβρίου 2016 

Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ, Κλάδος Πωλήσεων Μακεδονίας Θράκης, Αδριανουπόλεως 24, Τ.Κ 55 133 – Θεσσαλονίκη υπόψη κου Πετρόπουλου Αντώνιου (τηλέφωνα επικοινωνίας : 2310-482277 & 2310-454054 ). 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.