2 προσληψεις για 8 μηνες απο το Περιφερειακο Ταμειο Αναπτυξης ΑΜΘ

Έως την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου οι αιτήσεις

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου πλήρους απασχόλησης ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του στην Κομοτηνή εξέδωσε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
 
Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εξής ανά ειδικότητα θέσεις:

Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
ΠΕ Οικονομολόγων 8 μήνες 1
ΠΕ Πολιτικών μηχανικών 8 μήνες 1

 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, από σήμερα έως και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ , Δ.Τσετινέ 7, Τ.Τ. 69132, ΚΟΜΟΤΗΝΗ (για την Ανακοίνωση ΣΟΧ 1 /2016, Υπόψιν κ. Σταυρούλας Πασχάλη , τηλ. 2531 83000).

Info
Τα απαιτούμενα προσόντα (τίτλοι σπουδών, γνώση χειρισμού Η/Υ, απόδειξη γλωσσομάθειας), τα κριτήρια κατάταξης, τα δικαιολογητικά που θα υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες, αναφέρονται λεπτομερώς στην 1880 – 20/09/2016 Ανακοίνωση, η οποία θα είναι αναρτημένη στην ανωτέρω Υπηρεσία , στο χώρο ανακοινώσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης καθώς στο δικτυακούς τόπους του Π.Τ.Α. Α.Μ.-Θ. (www.pta-emth.gr) και της Π.Α.Μ.Θ . (www.pamth.gov.gr).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.