2 πολιτικους μηχανικους και 1 τοπογραφο με οκταμηνη συμβαση θα προσλαβει ο Δημος Κομοτηνης

Από τους 13 συμβασιούχους που ζήτησε ο Δήμος, το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε μόνο 3

3 θέσεις με οκτάμηνες συμβάσεις θα προκηρύξει ο Δήμος Κομοτηνής, προσπαθώντας να καλύψει έστω και προσωρινά τις σημαντικές ελλείψεις που έχει στις τεχνικές του υπηρεσίες.
 
Έτσι ο Δήμος θα προκηρύξει 2 θέσεις ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών και 1 θέση ΠΕ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, γιατί έχει έλλειψη ειδικότητας Μηχανικών τόσο στην Υπηρεσία Δόμησης, όσο και στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, κάτι που απομειώνει τις δυνατότητες διεκδίκησης έργων τόσο από το ΕΣΠΑ όσο και από άλλα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, λαμβανομένου υπόψη ότι τα προγράμματα είναι ανταγωνιστικά με προβάδισμα όσων έχουν  καλή προετοιμασία υποβολής φακέλων.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο είχε ζητήσει από το υπουργείο την πρόσληψη 13 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων, προκειμένου να καλυφθούν αυξημένες ανάγκες διαφόρων οργανικών μονάδων του Δήμου, με έμφαση στην τεχνική υπηρεσία, που έχει αποψιλωθεί.
 
Για αυτό και είχε αιτηθεί 2 θέσεις Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, θέσεις Πολιτικών Μηχανικών, 1 θέση Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, καθώς και θέσεις Κοινωνικών Λειτουργών, Διοικητικού Οικονομικού, Πληροφορικής, Μηχανολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρολόγων.
 
Παρόλα αυτά από τα 13 άτομα εγκρίθηκαν οι 3, για αυτό και το Δημοτικό Συμβούλιο επανακαθόρισε τις ειδικότητες, επιλέγοντας τις τρείς αυτές θέσεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.