17 Απριλιου οι εξετασεις για την Εθνικη Τραπεζα

Η 17η Απριλίου είναι τελικά η ημερομηνία διεξαγωγής του γραπτού διαγωνισμού για την πρόσληψη 230 υπαλλήλων του κλάδου Κύριου Προσωπικού στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, στον οποίο αναμένεται να λάβουν μέρος περίπου 16.000 υποψήφιοι.
Η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού καθώς και οι πίνακες με τα εξεταστικά κέντρα ανακοινώθηκαν ήδη τόσο από το ΑΣΕΠ το οποίο έχει αναλάβει και τη διενέργεια του διαγωνισμού όσο και από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας.

Συνολικά 109 εξεταστικά κέντρα θα στηθούν σε επτά πόλεις της επικράτειας για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, ενώ την αποκλειστική ευθύνη για την επιλογή, τη μετάδοση των θεμάτων και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει το ΑΣΕΠ.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε μία και μόνο ημέρα και συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Απριλίου από τις 10.00 έως τις 14.00.
Οι υποψήφιοι οφείλουν να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα μεταξύ 09.00 και 09.30, ενώ μετά το κλείσιμο των θυρών δεν θα επιτρέπεται η είσοδός τους σε αυτά.
Οι πίνακες με τα εξεταστικά κέντρα του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στη Διεύθυνση Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (Αιόλου 86, 1ος όροφος), ενώ οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να πληροφορηθούν το εξεταστικό τους κέντρο στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www. asep.gr
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.