15νθημερη προσφορα προιοντων απο το καταστημα Yasmine

Απάντηση στην κρίση με χαμηλές τιμές επιχειρεί να δώσει το κατάστημα Yasmine επί της Κοσμίου 90 στην Κομοτηνή. Παρά το γεγονός ότι στο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς επώνυμα προϊόντα σε χαμηλές τιμές η υπεύθυνη του καταστήματος Αιμιλία Γιούτσεβα προχώρησε σε ένα δεκαπενθήμερο προσφορών σε μια προσπάθεια να σταθεί δίπλα στα χειμαζόμενα νοικοκυριά. Μια κίνηση που δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρείας και η οποία δίνει τη δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να προμηθευτεί προϊόντα άμεσης κατανάλωσης και καθημερινής χρήσης, όπως απορρυπαντικά και υγρά πιάτων, χαρτικά είδη αλλά και προϊόντα καθημερινής περιποίησης καλλυντικά, σαμπουάν και αφρόλουτρα, αρώματα και αποσμητικά. Μια στρατηγική κίνηση που δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρίας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι τιμές στα ARIEL Actilift 63 μεζούρες είναι μόλις στα 11,90 ευρώ, οι τιμές στο Skip colour 30 μεζούρες στα 3,60 ευρώ, στα υγρά πιάτων FAIRY expert 1 λίτρο μόλις με 1,80 ευρώ, στο Pantene λακ μαλλιών 400ml οι τιμές αγγίζουν τα 3,25 ευρώ, στο Dove σαπούνι 100 γραμμαρίων τα 0,80 ευρώ, στην κρέμα σώματος CERA DI CURBA 2,65 ευρώ, στον τομέα των καλλυντικών τα Maybelline make up 9,55 ευρώ και στη Maybelline mascara 8,19 ευρώ.

Οι τιμές μιλούν από μόνες. Το μόνο που απομένει είναι μια επίσκεψη στο κατάστημα για να πεισθείτε. Υπενθυμίζουμε ότι το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Κοσμίου 90, δίπλα στο βενζινάδικο της ΕΛΙΝ, και λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί ως τις 2.30 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο παραμένει ανοιχτό για τις ώρες 9 το πρωί έως 4.30 το μεσημέρι.

Από εμάς καλές αγορές…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.