15 ερευνητες ψαχνει το Εθνικο Ιδρυμα Ερευνων

Αιτήσεις μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣ. Ανάπτυξη της ιστορικής έρευνας: µελέτες και ψηφιακές εφαρµογές» µε κωδικό ΟΠΣ «5002357», η οποία έχει ενταχθεί στη ∆ράση «Στρατηγική Ανάπτυξης Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων» του Επιχειρησιακού Προγράµµατος Επιχειρηµατικότητα Ανταγωνιστικότητα και Καινοτοµία (ΕΠΑνΕΚ) που χρηµατοδοτείται από την ΣΑΕ1451 µε κωδικό πράξης ΣΑ (ενάριθµο) 2017ΣΕ14510001 και συγχρηµατοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταµείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), το «Εθνικό Ίδρυµα Ερευνών» προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, µε το οποίο θα συναφθούν συµβάσεις εργασίας ορισµένου χρόνου ή µίσθωσης έργου ή υποτροφίας (µόνο για την περίπτωση µεταπτυχιακών φοιτητών) και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τις προς πλήρωση θέσεις. 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής 

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά το αργότερο µέχρι τις 28/12/2017 και ώρα 14.00. Η υποβολή αιτήσεων µπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] είτε αυτοπροσώπως, είτε µέσω εξουσιοδοτηµένου προσώπου, είτε ταχυδροµικά στην διεύθυνση Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 48, 116 35 Αθήνα, υπόψη Γραµµατείας ΙΙΕ µε την ένδειξη: “Αίτηση στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΑΝΑΒΑΘΜΙΣ µε κωδικό θέσης [κωδικος]” (όπως αυτός αναφέρεται στον Πίνακα του Παραρτήµατος) και να είναι διαθέσιµοι για ενδεχόµενη ατοµική συνέντευξη.
 
Αντικατάσταση της αίτησης ή διόρθωση αυτής ή συµπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται µόνο µέχρι τη λήξη της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων. Αιτήσεις υποψηφιότητας οι οποίες θα υποβληθούν µετά την ανωτέρω ηµεροµηνία και ώρα θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσµες και δε θα αξιολογούνται.
 
Σε περίπτωση ταχυδροµικής αποστολής της αίτησης, θα ληφθεί υπ’όψιν η ηµεροµηνία παραλαβής της αίτησης και όχι η ηµεροµηνία αποστολής. Ελλιπείς αιτήσεις και αιτήσεις χωρίς αναφορά σε κωδικό θέσης δε θα ληφθούν υπ’ όψιν. Προσόντα που αναφέρονται είτε στην αίτηση, είτε στο βιογραφικό σηµείωµα, αλλά δεν τεκµηριώνονται µε την υποβολή των αντιστοίχων δικαιολογητικών, δε θα ληφθούν υπ’ όψιν και δε θα µοριοδοτηθούν για την τελική κατάταξη των υποψηφίων. 

Απαραίτητα δικαιολογητικά 

Στο φάκελο υποβολής της πρότασης κάθε ενδιαφερόµενου θα πρέπει να εµπεριέχονται τα ακόλουθα στοιχεία:
• Αίτηση υποψηφιότητας µε αναφορά στον κωδικό της θέσης
• Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα
 • Ευκρινή φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών. Εφόσον πρόκειται για τίτλους σπουδών από ιδρύµατα της αλλοδαπής, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να προσκοµίσουν αντίστοιχο πιστοποιητικό αναγνώρισης
• Κάθε άλλο στοιχείο που σχετίζεται µε τη σταδιοδροµία του υποψηφίου (π.χ. βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, βεβαιώσεις σπουδών σε περίπτωση µεταπτυχιακών φοιτητών, δηµοσιεύσεις κ.λπ.)
Info
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ολόκληρη την προκήρυξη εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.