134 Πυροσβεστες στο Πυροσβεστικο Σωμα

Πρόσληψη στο Πυροσβεστικό Σώμα εκατόν τριάντα τεσσάρων [134] Πυροσβεστών Εποχικής Απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που δε θα ξεπερνά τους πέντε (5) μήνες, για την κάλυψη παροδικής φύσης εποχικών αναγκών των Υπηρεσιών του, οι οποίοι θα καλύψουν ισάριθμες κενές θέσεις που προέκυψαν, μετά την διαδικασία πρόσληψης σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 21502 Φ. 300.16/08-05-2003 απόφαση Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση, μαζί με τα δικαιολογητικά, από 16-05-2007 μέχρι και 25-05-2007, τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08:00 μέχρι και 13:00 στις έδρες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Σώματος (εκτός των Πυροσβεστικών Κλιμακίων)για τις οποίες διενεργείται διαδικασία πρόσληψης καθώς και στα Πυροσβεστικά Κλιμάκια των νησιών που δεν λειτουργεί Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβάλλονται από τους ίδιους τους υποψηφίους, να είναι καθαρογραμμένες, χωρίς διορθώσεις, σβησίματα κ.λπ, διαφορετικά δεν θα γίνονται δεκτές.

Αιτήσεις που θα υποβληθούν ταχυδρομικά ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα λαμβάνονται υπόψη για τη συμμετοχή στη διαδικασία πρόσληψης.


google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.